menu

Vragen? Neem contact met ons op!

We zijn er op maandag t/m vrijdag* van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we er van 08.00 tot 15.30 uur.

Bellen
Phone 0318 - 745 743

Appen
 06 - 24 69 00 41

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl


De gezichten van Bestratingsweb.nl

Gezelligheid, een behoorlijke beetje (zelf)spot en de wil om gewoon goed en hard te werken, dat kenmerkt het team van Bestratingsweb.nl. Met een groep van voornamelijk mannen gaat het er vaak om wie de grootste mond heeft. Met een supermarkt vlak om de hoek lijkt het soms wel een wedstrijdje om de meest lekkere etenswaren te bestellen. Op vrijdag staat de bezorgdienst van de snackbar vaak op de stoep.
 

Professioneel, persoonlijk, plezierig

Natuurlijk zijn we in ons werk professioneel en correct. Maar we geven ook graag wat mee van de gezelligheid en het plezier dat wij ervaren in ons werk. Dat merk je in persoonlijk en plezierig contact. We zijn nuchter, positief en klantgericht. We adviseren, inspireren en zoeken samen met jou naar de beste materialen voor je tuin.

Erik

Erik

Eigenaar


 

Ellis

Ellis

Verkoopadvies online


 

Gerda

Gerda

Tekstschrijfster


 

Julian

Julian

Verkoopadvies showtuin


 

Bestratingsweb.nl

Daan

Verkoopadvies showtuin


 

Henrike

Henrike

Administratie


 

Jarno

Jarno

Verkoopadvies showtuin


 

Erwin

Erwin

Verkoopadvies B2B


 

Thimo

Thimo

Verkoopadvies showtuin


 

Bestratingsweb.nl

Gerwin

Marketing manager


 


Over ons

 

Klantenservice-Bestratingsweb.nl

Direct naar: Over Bestratingsweb.nl | Kwaliteit en betrouwbaarheid | De gezichten van Bestratingsweb.nl


Over Bestratingsweb.nl

Webwinkel sierbestrating

Bestratingsweb.nl is een webwinkel voor tuinmaterialen. En niet zomaar eentje. Wij willen de beste zijn! Je vindt bij ons een groot assortiment sierbestrating en producten die daarmee te maken hebben. Ons bedrijf is sinds 2005 actief in de verkoop van tuinmaterialen. 
 

'Modder aan de laarzen'

In ons team zitten verschillende mensen die jarenlange ervaring hebben in de tuinbranche. We zijn zogezegd mensen met 'modder aan de laarzen' en weten waar we over praten.
 

Advies en inspiratie

Ons doel is om jou het beste advies te geven en volop te inspireren, zodat je droomtuin werkelijkheid wordt. We geven online zo goed mogelijke informatie en hebben een laagdrempelige klantenservice.
 

Showtuin

In het midden van Nederland vind je de showtuin van Bestratingsweb.nl. Aan de doorgaande weg tussen Woudenberg en Scherpenzeel ligt 2.000 m2 inspiratie op je te wachten. De showtuin is snel te bereiken vanaf de A28, A1, A30 en A12.

Je kunt de showtuin tijdens onze openingstijden (ma t/m vr 08.00-17.00 uur, za 08.00-15.30 uur) altijd bezoeken. Een afspraak maken is niet nodig.

Of een product in de showtuin te zien is, kun je herkennen aan het labeltje " in showtuin" in de productoverzichten.
 

Aanleg?

Bestratingsweb.nl is alleen leverancier van tuinmaterialen. Wij zijn zelf niet actief in de aanleg hiervan. Wel hebben we lokaal, in de regio Woudenberg, een groot netwerk van hoveniers en stratenmakers. We denken dus graag met je mee om een geschikte partij te vinden die de aanleg voor zijn rekening kan nemen!


Kwaliteit en betrouwbaarheid

A-keus

Wij zijn vijfsterrendealer van gerenommeerde merken. Op Bestratingsweb.nl vind je alleen A-keus sierbestrating. Je koopt daarom bij ons altijd compleet nieuwe partijen, goedgekeurd door de fabrikant. B-keus, tweedehands of partijen waar wat aan mankeert leveren wij niet.
 

Reviews en keurmerken

Twijfel je eraan of je online bestrating wilt bestellen? We wijzen je graag op reviews van onze klanten en op het keurmerk van Webwinkelkeur dat we hebben. Verder kun je hieronder onze gezichten bekijken. Want achter de knoppen van Bestratingsweb.nl zit natuurlijk gewoon een team van mensen! Ook ben je van harte welkom in de showtuin.

Zullen we met je meedenken?

De klantenservice is vandaag open van 08.00 tot 15.30 uur!

Bellen 
Phone  0318 - 745 743
 Direct antwoord

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl
 Antwoord binnen 1 werkdag

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00 tot 17.00 uur

Zaterdag
08.00 tot 15.30 uur

Adres

Bestratingsweb.nl
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg

Bekijk je route

Bedrijfsgegevens

Sandro Groep BV h.o.d.n. Bestratingsweb.nl
KvK-nummer: 32114515
BTW-nummer: NL 8155 17 282 B01

'Grote kleine lettertjes'

We zijn graag duidelijk over jouw en onze rechten en plichten, privacy, gegevens etc. Daarom zijn onze 'kleine lettertjes' gewoon groot. Wel zo duidelijk.

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookies

Disclaimer