menu

Over ons

 

Klantenservice-Bestratingsweb.nl

Direct naar: Over Bestratingsweb.nl | Kwaliteit en betrouwbaarheid | Onze bedrijfscultuur | De gezichten van Bestratingsweb.nl


Over Bestratingsweb.nl

Webwinkel sierbestrating

Bestratingsweb.nl is een webwinkel voor tuinmaterialen. En niet zomaar eentje. Wij willen de beste zijn! Je vindt bij ons een groot assortiment sierbestrating en producten die daarmee te maken hebben. Ons bedrijf is sinds 2005 actief in de verkoop van tuinmaterialen. 

'Modder aan de laarzen'

In ons team zitten verschillende mensen die jarenlange ervaring hebben in de tuinbranche. We zijn zogezegd mensen met 'modder aan de laarzen' en weten waar we over praten.

Advies en inspiratie

Ons doel is om jou het beste advies te geven en volop te inspireren, zodat je droomtuin werkelijkheid wordt. We geven online zo goed mogelijke informatie en hebben een laagdrempelige klantenservice.

Showtuin

In het midden van Nederland vind je de showtuin van Bestratingsweb.nl. Aan de doorgaande weg tussen Woudenberg en Scherpenzeel ligt 2.000 m2 inspiratie op je te wachten. De showtuin is snel te bereiken vanaf de A28, A1, A30 en A12.


Kwaliteit en betrouwbaarheid

A-kwaliteit

Wij zijn vijfsterrendealer van gerenommeerde merken. Op Bestratingsweb.nl vind je alleen A-kwaliteit sierbestrating. Je koopt daarom bij ons altijd compleet nieuwe partijen, goedgekeurd door de fabrikant. B-keus, tweedehands of partijen waar wat aan mankeert leveren wij niet.

Reviews en keurmerken

Twijfel je eraan of je online bestrating wilt bestellen? We wijzen je graag op reviews van onze klanten en op het keurmerk van Webwinkelkeur dat we hebben. Verder kun je hieronder onze gezichten bekijken. Want achter de knoppen van Bestratingsweb.nl zit natuurlijk gewoon een team van mensen! Ook ben je van harte welkom in de showtuin.


Onze bedrijfscultuur

Oftewel: de sfeer in ons team

Gezelligheid, een behoorlijke beetje (zelf)spot en de wil om gewoon goed en hard te werken, dat kenmerkt het team van Bestratingsweb.nl. Met een groep van voornamelijk mannen gaat het er vaak om wie de grootste mond heeft. Tijdens het tafelvoetballen in de pauze strijden we om wie er het fanatiekst is. En met een supermarkt vlak om de hoek lijkt het soms wel een wedstrijdje om de meeste lekkere etenswaren te bestellen. Op woensdag halen we het liefst verse broodjes (het liefst frikandel-, saucijzen en pizzabroodjes) van de markt en op vrijdag staat de bezorgdienst van de snackbar vaak op de stoep.

Professioneel, persoonlijk, plezierig

Natuurlijk zijn we in ons werk professioneel en correct. Maar we geven ook graag wat mee van de gezelligheid en het plezier dat wij ervaren in ons werk. Dat merk je in persoonlijk en plezierig contact. We zijn nuchter, positief en klantgericht. We adviseren en inspireren en zoeken samen met jou naar de beste materialen voor je tuin.

Contact

De klantenservice is gesloten. Onze openingstijden vind je in het blok hieronder.

Appen
Whatsapp  06 - 24 69 00 41
  Vóór 15.00 uur appen = vóór 18.00 uur antwoord

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl
  Antwoord binnen 1 werkdag

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.30 tot 17.00 uur

Zaterdag
08.00 tot 15.30 uur

Adres

Bestratingsweb.nl
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg

Bekijk je route

Bedrijfsgegevens

Webtotaal BV h.o.d.n. Bestratingsweb.nl
KvK-nummer: 54665922
BTW-nummer: NL 85 1393 226 B.01

'Grote kleine lettertjes'

We zijn graag duidelijk over jouw en onze rechten en plichten, privacy, gegevens etc. Daarom zijn onze 'kleine lettertjes' gewoon groot. Wel zo duidelijk.

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookies

Disclaimer

De gezichten van Bestratingsweb.nl

Diederick

Diederick

Steengoed in bellen en appen

Elke klant gaat met een glimlach naar huis dankzij de aanstekelijke vrolijkheid van deze top-verkoper.


 

Wilbert

Wilbert

Steengoed in coachen

Deze goedlachse knul stuurt de verkoop aan én houdt als HR-man iedereen persoonlijk in het oog.


 

Matthias

Matthias

Steengoed in teksten maken

Dit is de communicatieman van ons marketingteam. Is het liefst fluitend bezig met content maken.


 

Jarno

Jarno

Steengoed in sales

Nog zo'n topper die dagelijks zorgt voor offertes, verkoop en klantenservice.


 

Arno

Arno

Steengoed in orders klaarzetten

Werkt super nauwkeurig, weet wat alles is en waar het staat! Vaak te herkennen aan z'n petje.


 

Jan

Jan

Steengoed in sturen

Voor smalle straten is onze chauffeur niet bang. Als geen ander stuurt hij zijn DAF het land door.


 

Frans

Frans

Steengoed in B2B

Naast sfeermaker is deze jongen ons aanspreekpunt voor zakelijke klanten. Onze gezelligste collega.


 

Erwin

Erwin

Steengoed in orders klaarzetten

Chef van het voorraadterrein. Stuurt zijn heftruck behendig overal heen om je bestelling te verzamelen.


 

Gerjon

Wilbert

Steengoed in verkoopadvies

Met zijn ervaring en skills geeft hij iedereen in de showtuin elke zaterdag het juiste advies.


 

Jan

Jan

Steengoed in motiveren

Bemoeit zich het liefst met alles, maar focust op marketing. Werkt hard en neemt iedereen daarin mee.


 

MBI

Een mooie, comfortabele en duurzame leefomgeving creëren. Dat is wat MBI nastreeft met haar producten. Kwaliteit, trots en passie zijn drijfveren van dit bedrijf.

Excluton

Kwaliteit en duurzaamheid zijn kenmerkend voor Excluton. Het bedrijf produceert 2.200 verschillende producten voor tuin, terras, oprit en openbare ruimte.

Schellevis

Betonproducten van Schellevis zijn herkenbaar aan de typische belletjes. Ze zijn een tikkeltje eigenzinnig en hebben een levendige uitstraling geïnspireerd op de natuur.

Tuinvisie

Bestrating, tuinhout, ijzerwaren, verlichting, vijverartikelen: Tuinvisie produceert meer dan alleen bestratingsmaterialen. Alles om je tuin compleet te maken!

vtwonen

De buitenruimte wordt een verlengde van je huis. Beter kun je het gebruik van vtwonen buitentegels niet typeren! Gegarandeerd unieke designs en een stijlvolle sfeer.

Wienerberger

Zeg je Wienerberger, dan zeg je gebakken klinkers. Sfeer, uitstraling en comfort zijn kenmerkend voor het duurzame gebakken materiaal dat Wienerberger maakt.

in-lite

Buiten bijzonder maken is de missie van in-lite. Door buitenverlichting te ontwikkelen en te inspireren, wil in-lite laten zien dat buitenverlichting thuishoort in iedere tuin.

Varistone

Varistone is dé leverancier voor de finishing touch van je tuin. Tot het assortiment behoren onderhoudsproducten, gereedschap, voegmortel, lijm en kit.