menu

Vragen? Neem contact met ons op!

We zijn er op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn we er van 08.00 tot 15.30 uur.
 

Bellen
Phone 0318 - 745 743

Appen
 06 - 24 69 00 41

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl


 

De gezichten van Bestratingsweb.nl

Wilbert

Wilbert

Verkoopadvies online


 

Jeffrey

Jeffrey

Heftruckchauffeur


 

Pieter

Pieter

Inkoop & voorraadbeheer


 

Erik

Erik

Eigenaar


 

Rudolf

Rudolf

Verkoopadvies online


 

Jarno

Jarno

Verkoopadvies showtuin


 

Jan

Jan

Marketing/teamleiding


 

Jan

Jan

Chauffeur


 

Matthias

Matthias

Marketing


 

Matthias

Ellis

Verkoopadvies online


 

Frans

Frans

Verkoopadvies B2B


 

Henry

Henry

Chauffeur


 

Wilbert

Gerjon

Verkoopadvies showtuin


 

Isaac

Isaäc

Verkoopadvies online


 

Matthias

Julian

Verkoopadvies showtuin


 

Erwin

Erwin

Heftruckchauffeur


 

Gerda

Gerda

Tekstschrijven


 


Over ons

 

Klantenservice-Bestratingsweb.nl

Direct naar: Over Bestratingsweb.nl | Kwaliteit en betrouwbaarheid | Onze bedrijfscultuur | De gezichten van Bestratingsweb.nl


Over Bestratingsweb.nl

Webwinkel sierbestrating

Bestratingsweb.nl is een webwinkel voor tuinmaterialen. En niet zomaar eentje. Wij willen de beste zijn! Je vindt bij ons een groot assortiment sierbestrating en producten die daarmee te maken hebben. Ons bedrijf is sinds 2005 actief in de verkoop van tuinmaterialen. 

'Modder aan de laarzen'

In ons team zitten verschillende mensen die jarenlange ervaring hebben in de tuinbranche. We zijn zogezegd mensen met 'modder aan de laarzen' en weten waar we over praten.

Advies en inspiratie

Ons doel is om jou het beste advies te geven en volop te inspireren, zodat je droomtuin werkelijkheid wordt. We geven online zo goed mogelijke informatie en hebben een laagdrempelige klantenservice.

Showtuin

In het midden van Nederland vind je de showtuin van Bestratingsweb.nl. Aan de doorgaande weg tussen Woudenberg en Scherpenzeel ligt 2.000 m2 inspiratie op je te wachten. De showtuin is snel te bereiken vanaf de A28, A1, A30 en A12.


Kwaliteit en betrouwbaarheid

A-kwaliteit

Wij zijn vijfsterrendealer van gerenommeerde merken. Op Bestratingsweb.nl vind je alleen A-kwaliteit sierbestrating. Je koopt daarom bij ons altijd compleet nieuwe partijen, goedgekeurd door de fabrikant. B-keus, tweedehands of partijen waar wat aan mankeert leveren wij niet.

Reviews en keurmerken

Twijfel je eraan of je online bestrating wilt bestellen? We wijzen je graag op reviews van onze klanten en op het keurmerk van Webwinkelkeur dat we hebben. Verder kun je hieronder onze gezichten bekijken. Want achter de knoppen van Bestratingsweb.nl zit natuurlijk gewoon een team van mensen! Ook ben je van harte welkom in de showtuin.


Onze bedrijfscultuur

Oftewel: de sfeer in ons team

Gezelligheid, een behoorlijke beetje (zelf)spot en de wil om gewoon goed en hard te werken, dat kenmerkt het team van Bestratingsweb.nl. Met een groep van voornamelijk mannen gaat het er vaak om wie de grootste mond heeft. Met een supermarkt vlak om de hoek lijkt het soms wel een wedstrijdje om de meest lekkere etenswaren te bestellen. Op woensdag halen we het liefst verse broodjes (het liefst frikandel-, saucijzen en pizzabroodjes) van de markt en op vrijdag staat de bezorgdienst van de snackbar vaak op de stoep.

Professioneel, persoonlijk, plezierig

Natuurlijk zijn we in ons werk professioneel en correct. Maar we geven ook graag wat mee van de gezelligheid en het plezier dat wij ervaren in ons werk. Dat merk je in persoonlijk en plezierig contact. We zijn nuchter, positief en klantgericht. We adviseren en inspireren en zoeken samen met jou naar de beste materialen voor je tuin.

Contact

De klantenservice is open tot 15.30 uur! We hebben het vandaag wel erg druk. Laat gerust een berichtje achter!

Bellen 
Phone  0318 - 745 743
! Vandaag beperkt bereikbaar

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl
 Antwoord vanaf maandag

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00 tot 17.00 uur

Zaterdag
08.00 tot 15.30 uur

Adres

Bestratingsweb.nl
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg

Bekijk je route

Bedrijfsgegevens

Webtotaal BV h.o.d.n. Bestratingsweb.nl
KvK-nummer: 54665922
BTW-nummer: NL 85 1393 226 B.01

'Grote kleine lettertjes'

We zijn graag duidelijk over jouw en onze rechten en plichten, privacy, gegevens etc. Daarom zijn onze 'kleine lettertjes' gewoon groot. Wel zo duidelijk.

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookies

Disclaimer

Onze merken

Een mooie, comfortabele en duurzame leefomgeving creëren. Dat is wat MBI nastreeft met haar producten. Kwaliteit, trots en passie zijn drijfveren van dit bedrijf.

De buitenruimte wordt een verlengde van je huis. Beter kun je het gebruik van vtwonen buitentegels niet typeren! Gegarandeerd unieke designs en een stijlvolle sfeer.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn kenmerkend voor Excluton. Het bedrijf produceert 2.200 verschillende producten voor tuin, terras, oprit en openbare ruimte.

Zeg je Wienerberger, dan zeg je gebakken klinkers. Sfeer, uitstraling en comfort zijn kenmerkend voor het duurzame gebakken materiaal dat Wienerberger maakt.

Betonproducten van Schellevis zijn herkenbaar aan de typische belletjes. Ze zijn een tikkeltje eigenzinnig en hebben een levendige uitstraling geïnspireerd op de natuur.

Buiten bijzonder maken is de missie van in-lite. Door buitenverlichting te ontwikkelen en te inspireren, wil in-lite laten zien dat buitenverlichting thuishoort in iedere tuin.

Bestrating, tuinhout, ijzerwaren, verlichting, vijverartikelen: Tuinvisie produceert meer dan alleen bestratingsmaterialen. Alles om je tuin compleet te maken!

Varistone is dé leverancier voor de finishing touch van je tuin. Tot het assortiment behoren onderhoudsproducten, gereedschap, voegmortel, lijm en kit.