menu

Verzending & bezorging

 

Verzending-Bestratingsweb.nl

Direct naar: Levertijd en bezorgdatum | Bezorgkosten | Vrachtwagen en pallets | Losplaats | Bestelling controlerenFilmpje | Bestelling ophalen | Leveringsvoorwaarden | Spoedlevering


Levertijd en bezorgdatum

Levertijd

De reguliere levertijd van bestrating is 2-7 werkdagen.  Deze levertijd geldt voor Nederland en België. Meestal komt je bestelling rechtstreeks vanaf de fabrikant. Het is mogelijk om een bericht te ontvangen van de chauffeur voordat hij gaat afleveren.

(Voorkeurs)datum van levering

Bij het bestellen kun je een voorkeursdatum voor de levering doorgeven. Hier houden we zoveel mogelijk rekening mee. Nadat wij je bestelling binnenkrijgen, mailen of bellen we om de datum van levering samen af te spreken. 

Seintje van de chauffeur

Een dag voor de levering krijg je een tijdvak te horen waarin je bestelling bezorgd wordt. Het is mogelijk een seintje te krijgen van de chauffeur vlak voordat hij eraan komt.


Bezorgkosten

Orderwaarde

We bepalen de bezorgkosten aan de hand van je orderwaarde.

Orderwaarde Bezorgkosten

Onder de € 950,-

€ 95,-

Boven de € 950,-

GRATIS

 

Combineren zonder extra kosten

Uniek: Wij rekenen geen extra transportkosten als je in één bestelling materialen van verschillende fabrikanten kiest. Hierdoor heb je altijd keus uit alle materialen zonder dat je extra kosten maakt.

Nederland, België & Duitsland

Alle genoemde kosten gelden voor Nederland. Bezorgkosten voor België en Duitsland gelden op aanvraag.


Grote vrachtwagen en zware pallets

1000 kilo op een pallet

Eén pallet met materialen weegt zo'n 1000 kilo en bevat +/- 10 m2 bestrating. De materialen liggen op wegwerppallets. Deze kun je niet verrijden met een pompwagen.

Vrachtwagen van 15 meter

Vanwege de hoge gewichten wordt er standaard gereden met grote vrachtwagens van 15 meter lang. We laden meerdere bestellingen op de oplegger en rijden een route met enkele adressen. Deze grote vrachtwagens kunnen niet in smalle straten komen. Soms zijn er obstakels, zoals geparkeerde auto's. Vooral bochten, woonerven en hofjes kunnen een uitdaging vormen.

Twijfel je of de vrachtwagen bij jou de straat in kan komen? Bel ons, dan kijken we er samen naar!

Kleine pakketten 

Losse bestellingen van onderhoudsproducten, steenlijm, etc. leveren we per koeriersdienst. Hiervoor kun je een Track & Trace-code aanvragen.


Losplaats

Zo dichtbij mogelijk

Natuurlijk zoeken we samen altijd naar de beste plaats om te lossen. We laten je niet onnodig ver sjouwen met de materialen. Het is daarom handig als je thuis bent wanneer we komen. Alleen soms haalt de chauffeur een bocht niet, vanwege geparkeerde auto's of een te smalle straat. We hopen op je begrip dat we niet bij iederéén vlak voor de deur kunnen komen.

Veilig lossen

De chauffeur lost de pallets met een kraan die maximaal 3 meter buiten de wagen rijkt. We lossen niet óver geparkeerde auto's heen. De chauffeur beslist uiteindelijk waar hij veilig kan lossen.


Bestelling controleren

Klopt alles?

Na de aflevering controleer je of je de juiste materialen hebt, of de hoeveelheid klopt en of de productiedatum van gelijke materialen ook gelijk is.

Schade tijdens transport

Ontdek je schade aan de materialen bij aflevering? 

  • Maak duidelijke foto's, waarbij alle materialen nog op de pallet staan. Zo toon je aan dat de schade bij het transport is ontstaan;
  • Neem contact met ons op;
  • Verwerk nooit materialen die niet goed zijn.

Filmpje

In dit filmpje van fabrikant Excluton zie je hoe de levering in z'n werk gaat.


Je bestelling ophalen

Eigen vervoer

Het is mogelijk om materialen die wij zelf op voorraad hebben op te halen bij onze showtuin in Woudenberg. Houd er dan rekening mee dat het totaalgewicht erg hoog kan zijn. Advies: bel ons even om de mogelijkheden te bespreken.


Leveringsvoorwaarden

Bestellen = akkoord

Op alle aankopen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing. Bij het bestellen ga je hiermee akkoord. Wij adviseren je deze door te lezen zodat je weet wat je van ons kunt verwachten.

Foto's en werkelijkheid

Omdat bij de fabricage van stenen, klinkers en tegels natuurlijke grondstoffen worden gebruikt, kunnen kleuren, foto’s en specificaties van je bestrating online iets afwijken van de werkelijkheid. Als je 100% zeker wilt weten wat je ontvangt, is het mogelijk om een monster aan te vragen of onze showtuin in Woudenberg te bezoeken.


Spoedlevering

Voorraad

Heb je binnen 24 uur bestrating nodig? Neem dan contact met ons op. Alle bestrating die voorradig is kunnen wij dezelfde of de volgende werkdag bij je bezorgen. De kosten hiervan zijn vanaf € 95,00. Voor een concrete berekening kun je contact opnemen met de klantenservice van Bestratingsweb.nl. 


 

Contact

De klantenservice is geopend tot 17.00 uur!

Bellen 
Phone  0318 - 745 743
 Direct antwoord 

Appen
Whatsapp  06 - 24 69 00 41
 Snel antwoord

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl
 Antwoord binnen 1 werkdag

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.30 tot 17.00 uur

Zaterdag
08.00 tot 15.30 uur

Adres

Bestratingsweb.nl
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg

Bekijk je route

'Grote kleine lettertjes'

We zijn graag duidelijk over jouw en onze rechten en plichten, privacy, gegevens etc. Daarom zijn onze 'kleine lettertjes' gewoon groot. Wel zo duidelijk.

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookies

Disclaimer