menu

Inspiratie & advies? Bezoek de showtuin!

De showtuin is gewoon open! Het kantoor is gesloten. We helpen je alleen buiten. Je kunt de showtuin zonder afspraak bezoeken. 

Door enorme drukte kan het wat langer duren voordat er een adviseur beschikbaar is.
 TIP  Kom 's ochtends tussen 10.00 en 12.00 uur voor een rustig moment.

Showtuin-Bestratingsweb.nl

Zien we je snel in Woudenberg?

Alle bestrating in het echt bekijken? Inspiratie en advies krijgen met de tegels aan je voeten? Bezoek onze grote showtuin en ontdekt alle mogelijkheden! Je krijgt een kop koffie/thee/cappuccino/chocolademelk (of een lekker glas water) en op basis van jouw wensen laten we diverse opties zien.  Je vergelijkt de verschillende kleuren, formaten en kwaliteiten met onze hulp. Heb je een keus kunnen maken? Dan maken we een duidelijke offerte voor je.


 

De voordelen:

Inspiratie & advies

Kleuren in het écht zien

Materialen vergelijken en combineren

Direct een offerte

Adres

Bestratingsweb.nl
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg

Openingstijden showtuin

Maandag t/m vrijdag
10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag
08.00 tot 15.30 uur

Koningsdag 27 april
Gesloten

Wat zie je in de showtuin?

Diederick vertelt:

"In de showtuin hebben we heel veel tegels uitgestald. Je kunt er zo overheen lopen! Het grote voordeel is dat je alle kleuren met een goede lichtval kunt bekijken." Daarnaast laat Diederick graag aan bezoekers zien hoe zij kleuren en materialen kunnen combineren. "We leggen bijvoorbeeld gebakken klinkers en keramische tegels bij elkaar om een goede match te vinden. Ook voor het uitzoeken van stapelblokken en grind biedt de showtuin volop mogelijkheden."

Showtuin-Bestratingsweb.nl