Gebakken bestrating

Wilt u een nieuwe tuinomgeving met een tijdloze maar gezellige uitstraling? Een tuin met een klassieke uitstraling en een vleugje romantiek? De natuurgetrouwe gebakken bestrating zullen deze beleving versterken. De kleuren zijn sprekend, maar niet gekunsteld. Net als de vormen van gebakken klinkers, geen grote betonnen platen maar gebakken waalformaten en dikformaten. Door het bakken van de kleiklinkers onder hoge temperaturen zijn gebakken klinkers heel duurzaam. Sterk genoeg voor looppad, terras en oprit. Door het grote assortiment gebakken bestrating kunt u met de natuurlijke kleurstellingen naar hartelust combineren. Net zo lang tot u de perfecte combinatie heeft gevonden.

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Nette chauffeurs

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een unieke uitstraling met gebakken bestrating

Gebakken klinkers hebben een duurzame en lange levensduur. De natuurlijke kleuren zorgen ervoor dat uw huis en tuin een warmte uitstralen. De gebakken bestrating is uitstekend geschikt voor paadjes, terrassen en opritten. Gecombineerd met mooie groene beplanting is uw tuin compleet. 

Uitgebreide mogelijkheden met gebakken bestrating

Bij gebakken bestrating heeft u niet alleen keuze in kleur. U kunt kiezen voor het smalle gebakken waalformaat maar ook voor de robuuste gebakken dikformaat klinkers. Het is net waar uw tuin om vraagt. Dit geldt ook voor de verschillende mogelijkheden om de gebakken bestrating te leggen. Gaat u voor een standaard halfsteenverband met een rollaagje (omlijsting)? Of gaat u voor het tijdloze maar hippe visgraatverband? Wanneer u het visgraatverband toch iets te landelijk vindt dan kunt u dit oplossen door de gebakken klinkers in elleboogverband aan te leggen. Toch een scherpe hoek van 45 graden maar wel even een speelse onderbreking van de lijn die bij het halfsteensverband zichtbaar is. In onze showtuin kunt u alle mogelijke legvormen van de gebakken bestrating bekijken.

Gebakken bestrating; de meest onderhoudsvriendelijke klinkers

Gebakken bestrating is een natuurproduct. De kwaliteit komt overeen met keramische buitentegels, waarmee u gebakken bestrating uitstekend kunt combineren. De verschillende kleuren komen tot stand tijdens het bakken van de klei. De kleur wordt door de natuur gevormd en zal daardoor nooit uit de toon vallen. Tijdens het bakken van de klinkers wordt de klei zo hard dat er een massieve klinker ontstaat. Deze laten nauwelijks water toe en ook vuil krijgt geen kans op de klinkers. En wel zo prettig; kalkaanslag kan bij gebakken producten niet voorkomen. Wilt u gebakken klinkers vergelijken met betonklinkers? Bezoek onze showtuin, dan leggen we het eens naast elkaar.