Oud gebakken & nieuw gebakken klinkers

Tijdloos, gezellig, authentiek, romantisch... Allemaal woorden die de uitstraling van gebakken klinkers goed omschrijven! Bestrating van gebakken klei is onverwoestbaar, heeft natuurlijke kleuren en is perfect te combineren met betontegels. Kies voor gebakken klinkers in Waalformaat of dikformaat, nieuw gebakken of oud gebakken. Alle klinkerbestrating bekijken en inspiratie opdoen? Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 99

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 99

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een unieke uitstraling met gebakken bestrating

Gebakken klinkers hebben een duurzame en lange levensduur. De natuurlijke kleuren zorgen ervoor dat uw huis en tuin een warmte uitstralen. De gebakken bestrating is uitstekend geschikt voor paadjes, terrassen en opritten. Gecombineerd met mooie groene beplanting is uw tuin compleet. 

Uitgebreide mogelijkheden met gebakken bestrating

Bij gebakken bestrating heeft u niet alleen keuze in kleur. U kunt kiezen voor het smalle gebakken waalformaat maar ook voor de robuuste gebakken dikformaat klinkers. Het is net waar uw tuin om vraagt. Dit geldt ook voor de verschillende mogelijkheden om de gebakken bestrating te leggen. Gaat u voor een standaard halfsteenverband met een rollaagje (omlijsting)? Of gaat u voor het tijdloze maar hippe visgraatverband? Wanneer u het visgraatverband toch iets te landelijk vindt dan kunt u dit oplossen door de gebakken klinkers in elleboogverband aan te leggen. Toch een scherpe hoek van 45 graden maar wel even een speelse onderbreking van de lijn die bij het halfsteensverband zichtbaar is. In onze showtuin kunt u alle mogelijke legvormen van de gebakken bestrating bekijken.

Gebakken bestrating; de meest onderhoudsvriendelijke klinkers

Gebakken bestrating is een natuurproduct. De kwaliteit komt overeen met keramische buitentegels, waarmee u gebakken bestrating uitstekend kunt combineren. De verschillende kleuren komen tot stand tijdens het bakken van de klei. De kleur wordt door de natuur gevormd en zal daardoor nooit uit de toon vallen. Tijdens het bakken van de klinkers wordt de klei zo hard dat er een massieve klinker ontstaat. Deze laten nauwelijks water toe en ook vuil krijgt geen kans op de klinkers. En wel zo prettig; kalkaanslag kan bij gebakken producten niet voorkomen. Wilt u gebakken klinkers vergelijken met betonklinkers? Bezoek onze showtuin, dan leggen we het eens naast elkaar.