Online terrastegels kopen op Bestratingsweb.nl

Terrastegels; het grootste online assortiment

Lekker buiten zitten, uw terras als rustplek waar u zich na een drukke dag even terug kunt trekken. Dan is de inrichting van uw terras allesbepalend. Past de strakke en moderne designtuin bij u? Of liever een klassiek romantische tuin waar de natuur heerst? Met ons grote online assortiment terrastegels kunt u zich laten informeren en inspireren. De kleuren, formaten en de afwerkingen van uw tuintegels zorgen ervoor dat ze aansluiten op uw tuinstijl. Alle terrastegels van Bestratingsweb.nl zijn van A-kwaliteit, echte siertegels. Door het grote assortiment weet u misschien even niet meer wat u moet kiezen. Daarvoor kunt u het handige zoekfilter gebruiken. Of ga voor het persoonlijke contact en bezoek onze showtuin.

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 1220

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 1220

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Designtuin met moderne terrastegels

Vormen en lijnen sieren de uitstraling van moderne tuinen. De strakke, eenvoudige lijnen van terrastegels maken de moderne sfeer van de designtuin herkenbaar. Maar ook de lichtinval en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van tuintegels zijn terug te vinden in de moderne tuinen. Met een open indeling en vrij zicht vanuit uw huis op het terras zorgt u ervoor dat de ruimte optimaal uit uw tuin wordt gehaald. Gaat u voor de moderne keramische terrastegels of de strakke GeoStretto tuintegels? Of toch voor de industriële betonlook van de Optimum terrastegels? Maak uw keuze en bestel direct.

Klassieke en romantische tuintegels voor landelijk wonen

Bij Bestratingsweb.nl kunt u inspiratie opdoen als u tuintegels wilt voor de klassieke en romantische tuin. Veel aspecten komen in de grote landelijke tuinen ook naar voren. De rust en gezelligheid van de landelijke sfeer straalt u toe. De lichtgrijze kleuren van bijvoorbeeld de Schellevis terrastegels zorgen voor de beste lichtinval. Met hout en natuurstenen materialen of keramische terrastegels wordt de romantische sfeer herkenbaar in uw tuin. U kunt online inspiratie opdoen en de mooiste landelijke tuincreaties bewonderen. Ziet u het plaatje al voor u met de slingerpaadjes van gebakken klinkers? Bekijk alle mogelijkheden online of bezoek onze showtuin in Woudenberg, het begin van de zoektocht naar nieuwe terrastegels voor uw tuin!

Fleurige en natuurlijke terrastegels om uw mediterrane tuin aan te leggen

Rood-bruine terrastegels, grillige en natuurlijke vormen. Maar ook terracotta terrastegels en getrommelde tuintegels passen uitstekend in de mediterrane tuin. Als u in de tuin zit wilt u het vakantiegevoel ervaren. Dat is waar de mediterrane tuinstijl voor staat. Leuke dessin tegels sieren uw terras, witte bloembakken versterken het warme Spaanse gevoel. Is het compleet? Of plaatst u toch nog een palmboom? Mix en match er op los en laat u inspireren voor uw terrastegels op bestratingsweb.nl. Het laatste zetje nodig voordat u durft te bestellen? Wij vinden persoonlijk contact fijn. Bel ons of bezoek onze showtuin in Woudenberg.

Goedkope terrastegels voor een functionele tuin

Een duidelijk ontwerp, verdeeld in terras en tuin. Of gewoon uw hele tuin bestraten. Scheelt u gelijk een zaterdagochtend dat u in de tuin bezig bent. Dat is het voordeel van een functionele tuin. Grote 60x60 cm terrastegels en eenvoudige en tijdloze kleuren van uw tuintegels zorgen ervoor dat u jarenlang vooruit kunt. In uw tuin mag geleeft worden, zonder dat u op moet letten wat er gebeurt. De aanleg is snel klaar en uw tuintegels waren nog goedkoop ook! Hier vindt u alle tegels voor buiten tegen de scherpste prijzen.