menu

Vragen? Neem contact met ons op!

We zijn er op maandag t/m vrijdag* van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we er van 08.00 tot 15.30 uur.

Bellen
Phone 0318 - 745 743

Appen
 06 - 24 69 00 41

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl


Bestratingsweb.nl

Linia Excellence stapelblokken

De Linia Excellence stapelblokken van Excluton zijn betonblokken in verschillende looks. De gewone Linia Excellence is strak, de Rockface heeft een ruwe zijkant en de Banda heeft een gestreepte structuur. Ontdek jouw favoriet hieronder!


 

7 artikelen

Linia stapelblokken van Excluton

De serie Linia Excellence stapelblokken van Excluton biedt keuze uit verschillende looks. De gewone Linia Excellence stapelblokken zijn strak en modern. De Linia Excellence Rockface heeft een gebrokkelde look aan de zijkant. Dan zijn er de stapelblokken Linia Excellence met facet, een schuin randje dat de lijnen in je muurtje benadrukt. Verder kun je nog kiezen uit de Linia Excellence Banda, met z'n gestreepte structuurtje. De Linia Excellence Vento heeft een licht oneffen oppervlakte. Voor de creatievelingen is er dan nog de Linia Excellence Wave: stapelblokken met een ronding aan één kant.
 

Kleuren Linia Excellence stapelblokken

De muurblokken Linia Excellence zijn er in de kleuren Nero en Grijs/Zwart. Dit zijn allemaal moderne en rustige kleuren die je bij allerlei andere kleuren en bij verschillende tuinstijlen kunt gebruiken.
 

Formaten Linia Excellence stapelblokken

De Linia stapelblokken zijn er in verschillende afmetingen.

  • 15x15 cm in de lengtes 120 cm, 60 cm, 45 cm en 30 cm.
  • 12x12 cm in de lengte 60 cm.
  • 10x15 cm in de lengte 60 cm.