Schellevis terrastegels dealer

Schellevis® betontegels en betonelementen

Oud Hollandse Schellevis betontegels zijn super duurzaam. Alle Schellevis elementen krijgen hun vorm en uitstraling tijdens een milieuvriendelijk productieproces. Door de unieke oppervlaktebewerking is Oud Hollandse Schellevis bestrating het detail dat uw tuin de perfecte sfeer kan geven. Toe te passen in natuurlijke en landelijke tuinen maar met de frisse kleuren en strakke lijnen ook in de designtuin. De Schellevis tegels zijn al een beleving op zich!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 103

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 103

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Schellevis is geliefd bij architecten

De speciale basalt optiek van Schellevis is enorm populair. Alle producten kenmerken zich door de 'belletjes' die in het beton aangebracht zijn. Door het juist combineren van de verschillende elementen kunnen schitterende tuinen aangelegd worden met diverse hoogteverschillen. Opsluitbanden kunnen zowel rechtopstaand als liggend gebruikt worden en met traptreden en stapelelementen creëert u hoogteverschillen die uw tuin dynamisch maken.

Mogelijkheden met Schellevis

Het assortiment van Schellevis is opgebouwd uit verschillende kleuren. De antraciet en grijze terrastegels kent iedereen wel. Dit wordt aangevuld met carbon, roodbruin, geel, taupe en créme. Door het combineren van verschillende kleuren en formaten creëert u een eigen, unieke sfeer.

Over Schellevis

Schellevis bestaat al meer dan 75 jaar. De exclusieve producten kunt u herkennen aan de hoogwaardige kwaliteit, de duurzaamheid en de creativiteit in het aanbod. Het materiaal (beton) wordt milieuvriendelijk en onder gecontroleerde omstandigheden geproduceerd en is 100% recyclebaar. Hierdoor hebt u de zekerheid van een mooi en duurzaam resultaat.