menu

Vragen? Neem contact met ons op!

We zijn er op maandag t/m vrijdag* van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we er van 08.00 tot 15.30 uur.

Bellen
Phone 0318 - 745 743

Appen
 06 - 24 69 00 41

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl


Traptreden en betonelementen

Betonnen traptreden zijn perfect voor het creëren van hoogteverschil in je tuin. Van strak tot Oud Hollands: op deze pagina vind je alle traptreden. Ontdek hier alle opties voor betonnen traptreden!


 

24 artikelen

Traptreden voor buiten

  

Met traptreden creëer je in je tuin een mooie overgang van verschillende hoogtes. Of je nu een echte hoge tuintrap maakt of traptreden gebruikt als mooie rand of afstap, het is een prachtige manier om hoogteverschil te maken.  
 

Schellevis traptreden

Een groot deel van ons assortiment betonnen traptreden bestaat uit Schellevis. Schellevis herken je aan de bijzondere open belletjesstructuur. Hierdoor oogt het beton natuurlijk, levendig en uniek. De traptreden van Schellevis zijn er in zes kleuren: antraciet, grijs, taupe, crème, rood-bruin en carbon. Je kunt de Oud Hollandse Schellevis traptreden natuurlijk fantastisch combineren met de Oud Hollandse Schellevis tegels, zo kun je mooi één geheel van je tuin maken. 
  

Traptreden MBI GeoFacetto

De GeoFacetto traptreden van MBI zijn hebben een mooi afgeschuind randje. Verder hebben de traptreden een strakke afwerking. De GeoFacetto traptreden zijn verkrijgbaar in twee kleuren: de Milano (antraciet) en Cannobio (donkergrijs). 
  

Traptreden MBI GeoColor

De GeoColor traptreden van MBI zijn er in de kleur Solid Black. Deze betonnen traptreden kun je mooi combineren met de GeoColor tuintegels. Zo creëer je een mooi geheel.