furora terrastegels tuinvisie

Furora terrastegels

Ga je voor de tuin met strakke lijnen en moderne terrastegels? De Furora terrastegels zijn een praktische oplossing. De strakke randen en het mat gecoate oppervlak van de Furora collectie garanderen een hippe en moderne uitstraling. Het uitgebreide kleursegment zorgt ervoor dat er voor iedereen de beste kleur Furora terrastegels beschikbaar is. De Furora terrastegels zijn maar 4 cm dik wat het verwerken minder zwaar maakt. Ga je voor de onderhoudsvriendelijke Furora tuintegels met de basalt toplaag? Bekijk de vlakke Furora en de Furora slate online.

Van laag naar hoog sorteren

18 artikel(en)

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 24 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van laag naar hoog sorteren

18 artikel(en)

Gecoate tegels met toplaag; Furora!

De Furora terrastegels zijn gecoat én hebben een basalt toplaag. Voor jou houdt dat in dat de terrastegels makkelijk te onderhouden zijn. De coating zorgt ervoor dat de Furora tegels vocht en vuil niet direct absorberen. Zo heb je even de tijd om te reinigen als je per ongeluk wat hebt laten vallen. De combinatie met de basalt toplaag is niet voor niets. Zo weet je zeker dat je terrastegels niet van kleur zullen verschieten en dat je er jarenlang plezier van kunt hebben.

Alle kleuren en formaten Furora tegels

Als dealer van Tuinvisie bestrating kun je alle soorten en formaten van de Furora tuintegels bij ons vinden. De vlakke variant én de Furora Slate is verkrijbaar. De structuur van de Furora Slate breekt een groot en strak oppervlak en geeft een natuurlijke tint. De Furora Antraciet is zowel in de 60x60 cm en de 50x50 cm variant te krijgen. Bij de andere Furora Slate terrastegels is dat standaard 60x60 cm en heeft u de keuze tussen de Furora Antraciet, Grafiet, en Grijs of de meer natuurlijke kleuren zoals de bruine Furora tegels en de Furora Zand kleur.