menu

Vragen? Neem contact met ons op!

We zijn er op maandag t/m vrijdag* van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we er van 08.00 tot 15.30 uur.

Bellen
Phone 0318 - 745 743

Appen
 06 - 24 69 00 41

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl


Waarom Bestratingsweb.nl?

Wat we beloven en wat we doen, dat zie je hieronder. We vertellen er ook graag bij wat deze punten betekenen en waar je op kunt rekenen.


 


Alleen A-keus materialen

Op Bestratingsweb.nl vind je alleen A-keus sierbestrating. Je koopt daarom bij ons altijd compleet nieuwe partijen, goedgekeurd door de fabrikant. B-keus, tweedehands of partijen waar wat aan mankeert leveren wij niet.

 

 Offerte op maat, korting mogelijk

Wil je de opties goed afwegen en overzichtelijk zien op welke bedragen je uitkomt met de keuze van materialen? Dan zorgen wij voor een vrijblijvende offerte! En bij een mooie aanvraag kijken we natuurlijk graag of het mogelijk is een nog scherpere prijs te rekenen.

 

 Transportkosten op maat

Je transportkosten berekenen we op maat. Dit is afhankelijk van je postcode en per fabrikant. Er wordt veelal rechtstreeks vanaf de fabriek geleerd. Woon je in de buurt van ons bedrijf? Dan profiteer je van een korting op de bezorgkosten! Goed om te weten: je betaalt maximaal 125,- bezorgkosten. Is je bestelling 1.500,- of meer? Dan bezorgen we gratis!

 

Al in 2-7 werkdagen geleverd

Heb je snel tuintegels of andere materialen nodig? Een deel van ons assortiment is al vanaf 2 werkdagen leverbaar! En de meeste materialen heb je binnen 7 werkdagen op de stoep staan.

 

 Makkelijk Whatsapp-contact

Heb je een vraag, dan kun je ons altijd eenvoudig een appje sturen. Handig, want zo kunnen we makkelijk contact houden en al je vragen beantwoorden. Extra of grotere productfoto's zien? We sturen je ze graag toe.

 

Persoonlijk advies in grote showtuin

Kom je er online niet helemaal uit, of bekijk je alle kleuren en materialen liever in het echt? Bezoek dan onze grote showtuin in Midden-NL! Hier liggen de tegels aan je voeten. We laten je graag alle mogelijkheden zien.

 

WebwinkelKEURmerk

WebwinkelKeur is een keurmerk voor webwinkels dat jou als klant zekerheid biedt. Het keurmerk geeft aan dat wij voldoen aan wetgeving én dat we belangrijke informatie duidelijk vermelden. Transparantie en veiligheid zijn daarbij sleutelwoorden.

 

9.2 uit 10 beoordeling van klanten

Op basis van honderden reviews heeft Bestratingsweb.nl een 9.2 beoordeling gekregen van klanten zoals jij! Hier zijn we natuurlijk heel blij mee, want de ervaring van tevreden klanten is de beste reclame die je kunt hebben.