Acties bij Bestratingsweb.nl

Acties bij Bestratingsweb.nl

Bestratingsweb.nl trapt het seizoen af met 2 knallende acties. Bij aankoop van GeoCeramica® ontvangt u gratis voegmortel en bij aankoop van 60 plus soft comfort tegels hebben wij een mooie cashback-actie. Hoe en wanneer het werkt? Dat leest u hieronder:

GRATIS VOEGMORTEL BIJ AANKOOP VANAF 30M² GEOCERAMICA®

Bestratingsweb.nl heeft nagenoeg alle soorten GeoCeramica® in de showtuin liggen. Dat is natuurlijk een feestje waard. En waar het feest is wordt getrakteerd! Koop minimaal 30 m² GeoCeramica® en ontvang GRATIS Varistone MST voegmortel. Deze voegmortel is geschikt om ca. 30 m² in te voegen en heeft een waarde van € 190,80 inclusief BTW!

€ 75 CASHBACK BIJ AANKOOP VAN 30 m² 60 PLUS SOFT COMFORT

Excluton heeft het assortiment 60 plus Soft Comfort flink uitgebreid. Bestratingsweb.nl koopt deze serie groot in waardoor wij een unieke cashback-actie kunnen realiseren. Wanneer u minimaal 30 m² aanschaft en ons de foto's van het resultaat stuurt, dan ontvangt u een cashback van € 75.

 

BEKIJK ACTIES:

GeoCeramica actie voegmortel 60plus Soft Comfort Actie Cashback

 

Hoe werkt het?

Voor de GeoCeramica® actie dient u naar onze showtuin te komen. hier vindt u alle kleuren en formaten GeoCeramica®. U wordt voorgelicht over de voordelen en verwerking van GeoCeramica® en de voegmortel.
De cashback actie is uitsluitend online geldig. U ontvangt uiterlijk 2 weken na het insturen van de foto's € 75 terug, wanneer deze voldoen aan de voorwaarden.