Acties bij Bestratingsweb.nl

Acties bij Bestratingsweb.nl

Bestratingsweb.nl heeft op dit moment twee acties. Bij aankoop van GeoCeramica® ontvang je gratis voegmortel! En we bieden cadeaubonnen aan voor in-lite buitenverlichting. Hoe en wanneer het werkt? Dat lees je hieronder:

GRATIS VOEGMORTEL BIJ AANKOOP VANAF 30M² GEOCERAMICA®

Bestratingsweb.nl heeft nagenoeg alle soorten GeoCeramica® in de showtuin liggen. Dat is natuurlijk een feestje waard. En waar het feest is wordt getrakteerd! Koop minimaal 30 m² GeoCeramica® en je ontvangt GRATIS Varistone MST voegmortel. Deze voegmortel is geschikt om ca. 30 m² in te voegen en heeft een waarde van € 190,80 inclusief BTW!

Hoe werkt de actie?
Kom voor de GeoCeramica® actie naar onze showtuin. Hier vind je alle kleuren en formaten GeoCeramica®. Wij vertellen je alles over de voordelen van deze keramische tegels en geven je aanlegtips over de GeoCeramica® en de voegmortel.

Alle voorwaarden? Die vind je op de GeoCeramica® actiepagina

CADEAUBON IN-LITE

We zijn blij dat je Bestratingsweb.nl gevonden hebt om je droomtuin te realiseren. Daarom helpen we je graag verder om er nog nét een beetje extra van te genieten. Of nou ja, een héél beetje extra. Want met in-lite buitenverlichting zet jij je tuin ook 's avonds in een stralend licht! Tuinverlichting is praktisch, veilig en biedt heel veel sfeer.

Hoe werkt de actie?
De actie geldt bij bestellingen vanaf € 1.000,-. Dan krijg je een cadeaubon van € 75,- voor in-lite verlichting. Is je bestelling meer dan € 1.500,-? Dan maken we er een cadeaubon ter waarde van € 100,- van! Deze kun je besteden bij het hele assortiment in-lite verlichting in onze showtuin.

Alle voorwaarden? Die vind je op de in-lite actiepagina

BEKIJK DE ACTIES:

GeoCeramica actie voegmortel