menu

Vragen? Neem contact met ons op!

We zijn er op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we er van 08.00 tot 15.30 uur.

Bellen
Phone 0318 - 745 743

Appen
 06 - 24 69 00 41

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl


Keramische tegels voor de oprit

De GeoCeramica 2Drive en de GeoCeramica HD serie bestaan uit keramische tegels voor de oprit. Deze tegels zijn 6 of 8 centimeter dik en hiermee sterk genoeg voor de oprit. Sterker nog, de HD serie is zwaar belastbaar. Meer weten? Lees alles over keramische oprittegels.


 

0 artikelen
Geen resultaten gevonden

GeoCeramica 2Drive of GeoCeramica HD tegels voor de oprit

MBI-tegels uit de GeoCeramica 2Drive en HD serie bestaan uit twee delen. Een keramische toplaag en een betonnen onderlaag. De keramische toplaag vindt zijn oorsprong in Italië en staat voor uitstekende kwaliteit en puur design. De toplaag is onlosmakelijk verbonden aan de waterdoorlatende betonnen onderlaag. Dankzij deze laag kun je de tegels gewoon op een stevig zandbed aanleggen.
 

De voordelen van keramische tegels op de oprit

Dankzij de keramische toplaag van GeoCeramica 2 Drive en de GeoCeramica HD tegels kun je jarenlang genieten van jouw nieuwe oprit. Deze toplaag is namelijk gegarandeerd kleur- en slijtvast. Daarnaast bieden deze oprittegels je optimaal gebruikersgemak. Zo hechten vuil en groene aanslag zich nauwelijks aan het oppervlak van de tegel. Het schoonmaken van je oprit is nog nooit zó makkelijk geweest. Ook zijn deze keramische tegels kras- en vlekbestendig én hebben ze een hoge stroefheid. Kortom: met GeoCeramica oprittegels heb jij je oprit helemaal op-de-rit!
 

Verschil tussen de GeoCeramica 2Drive en de GeoCeramica HD

De GeoCeramica 2Drive en de GeoCeramica HD serie zijn beide perfect voor het aanleggen van een onderhoudsarme, duurzame en exclusieve oprit. Daarnaast geeft MBI je bij beide series een keuze uit verschillende looks en kleuren. De GeoCeramica 2Drive serie is 6 cm dik en hiermee opritbestendig. Wil jij een luxe oprit die zwaar belastbaar is? Ga dan voor een 8 centimeter dikke tegel uit de GeoCeramica HD serie.
 

Oprit aanleggen met keramische tegels met een onderlaag

Dankzij de onderlaag van Stabikorn-beton leg je de GeoCeramica 2Drive gewoon op een ondergrond van zand. Waar gewone keramische tegels in een speciaal drainagesplit gelegd moeten worden, is het leggen van GeoCeramica tegels een stuk minder kostbaar en moeilijk. Wil je het plaatje afmaken? Kies er dan voor om de GeoCeramica 2Drive tegels te voegen met bijvoorbeeld Varistone LM Aqua voegmortel. Zo heb je jarenlang een oprit zonder verkleuring en misschien nog wel belangrijker: helemaal vrij van onkruid!