Gebakken klinkers waalformaat Wienerberger

Wienerberger gebakken klinkers

Wienerberger levert duurzame gebakken klinkers gemaakt van oer-Hollandse rivierklei. Wat u krijgt zijn keramische klinkers van kleurvaste, onderhoudsarme en duurzame kwaliteit! De kleuren van de Wienerberger bestrating wordt in de loop der jaren intensiever en natuurlijker. Met de gebakken dikformaat klinkers of de gebakken waalformaat klinkers is er altijd een formaat dat u in uw tuin kunt verwerken. Wienerberger heeft met de verschillende collecties, bijvoorbeeld de Wienerberger Designa of Classica, voor elke tuinstijl een passende klinker.

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 78

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 78

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tijdloze bestrating van Wienerberger

Wienerberger wil voor elke tuin de perfecte oplossing kunnen bieden. Het is herkenbaar vanuit de tuinstijlen waarop de producties geïnspireerd zijn. Elke klinker heeft zijn eigen collectienaam; de Wienerberger Classica, Wienerberger Designa, Wienerberger Natura en de Wienerberger Vida. Elke serie biedt nét even wat anders. De Classica klinkers kunt u beschrijven als traditioneel rustiek. De Designa klinkers voor een rustgevend design. De Natura klinkers voor natuurlijk buitenleven in goede harmonie. En tot slot de Vida klinkers voor de kleurrijke, gezellige en warme tuinuitstraling. U kunt de verschillende stijlen bekijken in onze showtuin waar alle soorten Wienerberger klinkers te zien zijn.

Hoe worden klinkers gebakken?

Kwaliteit van Wienerberger

Wienerberger straatbakstenen worden op basis van strenge eisen gecontroleerd. Alleen het beste is goed genoeg. De gebakken klinkers worden duurzaam geproduceerd van Nederlandse rivierklei. Wienerberger biedt het grootste assortiment straatbakstenen qua vorm, kleur en formaat. De maatvastheid wordt gegarandeerd door het KIWA keurmerk.