menu

Vragen? Neem contact met ons op!

We zijn er op maandag t/m vrijdag* van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we er van 08.00 tot 15.30 uur.

Bellen
Phone 0318 - 745 743

Appen
 06 - 24 69 00 41

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl


De 8 mooiste ideeën voor je oprit

 

Bestratingsweb.nl

Inspiratie voor je opritbestrating

De oprit: het eerste beeld dat je ziet als je thuiskomt. Is de oprit mooi, dan heb je je eerste glimlach thuis al te pakken. De grote reden waarom iedere oprit aandacht verdient! We zetten op deze pagina wat voorbeelden, foto's, shop de looks en ideeën voor de oprit op een rijtje. Hier vind je dus alle inspiratie die je nodig hebt om jouw opritplannen op-de-rit te krijgen. 


 

Bestratingsweb.nl
Bestratingsweb.nl

1. Strakke look? Kies betontegels

Tegels zullen je oprit al snel een strakke en moderne uitstraling geven. Toch zal een 20x30 formaat wat landelijker ogen dan bijvoorbeeld een 60x60 of 80x80 formaat. We hebben een ruim assortiment en dus is er voor iedere opritstijl wel een 'passende’ betonkeuze bij.

Bekijk direct alle oprittegels.

Belangrijke tip: tegels voor de oprit moeten minimaal 6 centimeter dik zijn.   

2. Weinig onderhoud? Kies keramische tegels

GeoCeramica 2Drive en GeoCeramica HD tegels kun je gebruiken voor de oprit. Deze hebben een betonnen onderlaag van 6 centimeter (gemiddeld belastbaar) of 8 centimeter dik (zwaar belastbaar). Daarbij kun je kiezen uit een aantal populaire designs.

De GeoCeramica tegels zijn ook beschikbaar in een ‘normale’ dikte van 4 cm. Zo kun je mooi één stijl doortrekken in heel je bestrating.

Ga direct naar keramische tegels voor de oprit.   

Bestratingsweb.nl
Bestratingsweb.nl

3. Kies klinkers of stenen

Klinkers ze zijn er voor alle tuinstijlen. Strakke klinkers voor een moderne look en getrommelde klinkers voor een nostalgische look. Kies zwart als je voor een luxe uitstraling wil gaan en bruintinten als je graag een warme sfeer wil creëren.

Ga direct naar alle stenen en klinkers voor de oprit

4. Ga voor grind

Grind geeft je oprit een levendige uitstraling en het knerpt lekker onder je voeten. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment. Zo kun je onder andere gaan voor rond, puntig, licht of donker. Bij deze oprit is er gekozen voor antraciet grind. Dit past mooi bij de tegels en geeft het geheel een rustige uitstraling. 

Bestratingsweb.nl
Bestratingsweb.nl

5. Combineer kleuren en materialen

Wanneer je een grote oprit hebt, is het mooi om te combineren met kleuren en materialen. Zo creëer je meer spanning in het grote geheel. In deze tuin is er gekozen voor de GeoCeramica 2Drive Gris Oscuro en de GeoCeramica 2Drive Impasto Grigio van 60x60x6 cm groot in combinatie met grind.

6. Grootformaat Schellevis op de oprit

Grootformaat tuintegels zullen je oprit een moderne en grootse uitstraling geven. Wil je tegels van 100x100 centimeter of groter? Dan zul je al snel bij Schellevis tegels uitkomen. Het grote voordeel van deze tegels is dat ze bij tal van tuinstijlen passen. Dit is vooral te danken aan de luchtige en natuurlijke look van deze tegels. Daarnaast heb je de keuze uit zes bepalende kleuren. Zo is er altijd wel een Schellevis tegel die past bij jouw tuinstijl.

Ga direct naar alle Schellevis tegels.

Bestratingsweb.nl
Bestratingsweb.nl

7. Kies Schellevis klinkers

Deze klinkers van Schellevis ogen natuurlijk, bros en levendig. Ze passen dankzij hun subtiele look zowel bij de landelijke als moderne tuinstijl. Het assortiment van Schellevis bestrating is heel groot. Zo kun je met bijpassende traptreden een mooi hoogteverschil creëren. Daarnaast is er altijd wel een kleur die past bij jouw tuinwensen.

8. Een Hongaarse punt op de oprit

Met Romano Punto stenen leg je eenvoudig het Hongaarse punt legverband op jouw oprit. Speels, luxe en trendy: zo kun je deze vorm van bestrating wel omschrijven. Met de Romano Punto creëer je een unieke en strakke oprit. Niet voor niets dat deze steen zo populair is!  Ga direct naar de donkergrijze Romano Punto Nero of de grijze Romano Punto Grezzo
 

Bestrating voor de oprit kopen

Hoe makkelijk is het als je een mooie foto van een oprit ziet en meteen de tegel kunt bekijken in onze webshop? Daarom staan hieronder een paar shop the look tuinen. Wil je je in real life laten inspireren? Bezoek dan onze showtuin!

 


Shop the look