menu

Vragen? Neem contact met ons op!

We zijn er op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn we er van 08.00 tot 15.30 uur.
 

Bellen
Phone 0318 - 745 743

Appen
 06 - 24 69 00 41

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl


 

Inspiratie voor een modern-landelijke tuin

 

Bestratingsweb.nl

Modern-landelijke tuin

Het is een veel geziene tuinstijl in nieuwbouwwijken: modern-landelijk. Dit past helemaal bij de karakteristieke en dorpse bouwstijl van veel nieuwbouwwijken. Deze tuinstijl kenmerkt zich door een combinatie van gebakken klinkers en grijze terrastegels, getrommelde of gespleten muurblokken, grind en veel groen. Natuurlijk komt mooi Douglashout in een modern-landelijke tuin ook helemaal tot zijn recht.


 

Bestratingsweb.nl

Inspiratiefoto's modern-landelijke tuin

Om een goed beeld te krijgen van een tuin in moderne én landelijke stijl, kun je natuurlijk het beste lekker plaatjes kijken.
Bestratingsweb.nl

Bekijk deze bestrating

Gebakken klinkers Supraton Vida 20x5x6,5 cm| Terrastegel Intensa Vlak Murky Tan 60x60x4 cm


 

Topcombinatie!

Wilbert vertelt:

"Gebakken klinkers en grijze betontegels vormen echt een topcombinatie! Je creëert er al snel een modern-landelijke sfeer mee. De klinkers hebben een rustieke uitstraling en de grijze betontegels zorgen voor een moderne look."

Bestratingsweb.nl
Bestratingsweb.nl
Bestratingsweb.nl

Muurblokken

In een modern-landelijke tuin zijn getrommelde of gespleten muurblokken erg mooi! Ze hebben een doorleefde look dankzij de gekartelde oppervlaktes. Combineer ze met strakke tegels en gebakken klinkers voor een afwisselende uitstraling. 

Bestratingsweb.nl

 

Gebakken klinkers

Bestrating die meteen voor sfeer zorgt: gebakken klinkers! Waaltjes van gebakken klei brengen charme en gezelligheid met zich mee. Afhankelijk van de andere materialen, kun je kiezen voor een kleurrijke mix of voor een rustieke egale kleur.

Bestratingsweb.nl
Bestratingsweb.nl