menu

Vragen? Neem contact met ons op!

We zijn er op maandag t/m vrijdag* van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we er van 08.00 tot 15.30 uur.

Bellen
Phone 0318 - 745 743

Appen
 06 - 24 69 00 41

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl


Inspiratie voor een moderne tuin

 

Moderne tuin

Grote tegels, strakke lijnen, hout en exclusieve accenten zijn veel voorkomende kenmerken van een moderne tuin. Een designtuin heeft veel overeenkomsten met de moderne tuin. Keramische tegels, zonder motief, veel rustige keuren, strak gevoegd. Doordat de tegels gevoegd zijn maakt onkruid geen schijn van kans. Een moderne tuin kenmerkt zich door eenduidig kleurgebruik en unieke details. De planten die er zijn, staan in strakke bloembakken en zijn keurig gesnoeid. Unieke hoogteverschillen, symmetrie en rvs-lounge meubelen maken je tuin helemaal af.  


 

Inspiratiefoto's moderne tuin

Mooi hè, deze moderne tuinen? Kijk mee naar deze strakke inspiratietuinen! Zie je een mooie tegel? We verwerken zoveel mogelijk linkjes in de foto's, dus je kunt ze vaak aanklikken om naar het product toe te gaan.

Moderne look

Veel mensen kiezen voor keramische tuintegels in een moderne tuin. De strakke vorm gecombineerd met een uniek dessin op de toplaag geeft een moderne uitstraling aan je tuin. Keramiek is bovendien onderhoudsarm!


Bekijk deze bestrating:
Geoceramica Evoque Perla 60x60x4 cm

Bestratingsweb.nl

 

Tuinverlichting

Om ook 's avonds van je moderne tuin te genieten, mag tuinverlichting niet ontbreken. De verlichting van in-lite zet jouw moderne tuin in de spotlights. Met een mooie combinatie van grondspots, wandlampen en staande lampen licht je het geheel prachtig uit!