menu

Vragen? Neem contact met ons op!

We zijn er op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we er van 08.00 tot 15.30 uur.
 

Bellen
Phone 0318 - 745 743

Appen
 06 - 24 69 00 41

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl


7 keer de mooiste trappen van Schellevis

 

Bestratingsweb.nl

Trap bouwen met Schellevis betonelementen

Hoogteverschil in je tuin? Een mooie kans om creatief aan de slag te gaan met Schellevis betonelementen! Speciaal voor jou zet Bestratingsweb.nl de zeven mooiste creaties op een rij waarbij Schellevis traptreden zijn gebruikt om hoogteverschil in een tuin te overbruggen. 


 

Bestratingsweb.nl
Bestratingsweb.nl

1. Vijver met terrassen

Wat dacht je van deze tuin met een grote vijver en daaromheen een fantastisch terras met verschillende plateaus? Jouw tuin is vast niet zo groot als deze, maar toch: je kunt met Schellevis traptreden en superleuk geheel samenstellen rondom een vijver. Doen!

2. Traptreden en gras

Houd je niet zo van een vijver, dan kun je ook kiezen voor een mooi gazon. Hoe leuk is dan deze trap die over de hele breedte van de tuin aangebracht is en waarin het gras gewoon doorloopt? Dat breekt meteen je gazon en geeft je trap tegelijkertijd een natuurlijke look. 

Bestratingsweb.nl
Bestratingsweb.nl

3. Een echt hoge trap

Heb je te maken met écht metershoge verschillen, dan kun je Schellevis® betonelementen goed gebruiken om een echte trap te bouwen. Hiermee kun je het pad naar je huis bijvoorbeeld heel mooi door laten lopen omhoog. De tegels optisch 'zwevend' plaatsen is extra gaaf!

4. Een verhoogd terras

Kies voor een verhoogd terras en krijg gegarandeerd mooi uitzicht over je tuin! Een terras dat hoger ligt dan je gazon doet het altijd goed. Het geeft je huis en je terras een geweldig aanzicht, toch?

Bestratingsweb.nl
Bestratingsweb.nl

5. Verhoging bij je voordeur

Of je nu een grote of een kleine afstand tussen je huis en de straat hebt: Schellevis® elementen zijn er in grote en kleine formaten, zodat je altijd een mooie verhoging richting je voordeur kunt aanleggen. 

6. Alles in dezelfde kleur

Is het je opgevallen dat op veel foto's de trap dezelfde kleur heeft als de terrastegels? Schellevis biedt een ruim assortiment aan terrastegels, traptreden en betonelementen, zodat je altijd genoeg materialen hebt om de allerlei dingen te creëren en toch één stijl en kleur te behouden. 

Bestratingsweb.nl
Bestratingsweb.nl

7. Trap in het groen

Laat je inspireren door deze foto als je jouw tuin aanlegt en creëer een trap die helemaal in het groen ligt! Als je de Schellevis® traptreden of betonelementen temidden van beplanting aanlegt, wissel je bestrating en groen op een fijne manier af. 

Bestratingsweb.nl

Bekijk deze bestrating

Terrastegels Schellevis Grijs


 

Unieke look!

Wilbert vertelt:

"De tegels van Schellevis zijn herkenbaar aan de open belletjesstructuur. Het beton heeft daardoor een brosse uitstraling. Dit geeft de strakke tegels een natuurlijk tintje. Met Schellevis krijg je een unieke look in je tuin!"

Bestratingsweb.nl