menu

Vragen? Neem contact met ons op!

We zijn er op maandag t/m vrijdag* van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we er van 08.00 tot 15.30 uur.

Bellen
Phone 0318 - 745 743

Appen
 06 - 24 69 00 41

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl


Met je blote voeten op je terras?

Aankooptips
Met je blote voeten op je terras?

Hoe lekker is het om 's zomers met blote voeten buiten te lopen? Voor kinderen die in de zandbak of het opblaasbadje spelen is het ook heerlijk om op blote voetjes door de tuin te struinen. Dan is een terrastegel met voetcomfort heel fijn!

In deze blog leer je welke tuintegels comfortabel zijn voor je blote voeten. We nemen je mee in de speciale behandeling die fabrikanten de terrastegels geven om je extra comfort te geven.


Behandeling toplaag tuintegels

Verschillende fabrikanten geven hun tuintegels een speciale behandeling, zodat je kunt genieten van een vlakke toplaag. Dat betekent dat je rustig kunt genieten van het zonnetje op je blote voeten!

 


Comfortabele terrastegels: lekker als je 's zomers zonder schoenen rondloopt!
 

Soft Comfort tuintegels Excluton

De serie 60Plus Soft Comfort tuintegels van Excluton heet niet voor niets Soft Comfort. Door de toplaag van deze betontegels te borstelen, ontstaat een oppervlakte zonder scherpte. Van een ruwe betontegel heb je dus echt geen last bij de 60Plus Soft Comfort serie!
 

GeoSteen tuintegels MBI

De hele collectie GeoSteen tuintegels van MBI is voorzien van Footcomfort®. Dit is een unieke nabewerking die de terrastegels extra zacht maakt. Ook bij deze collectie heb je dus geen last van scherp beton. Onder GeoSteen vallen onder meer de GeoStretto, GeoArdesia, GeoAntica en GeoFacetto

 

Voetcomfort lichte en donkere tegels

Een ander aspect dat bij voetcomfort op je tuintegels hoort is hoe heet ze worden als de zon 's zomers flink brandt. Je kunt je voorstellen dat de kleur invloed heeft op de warmte van de tegels. Wil je prettig op blote voeten lopen in de zomer, koop dan terrastegels met een lichte kleur. Lichtgrijs of crème is dan een heel geschikte kleur. 

 

Voetcomfort keramische tuintegels

Aan het begin van deze blog hadden we het over betontegels die een speciale comfortbehandeling hebben gehad. Maar er zijn ook keramische tuintegels. Deze hebben een superharde, verdichte bovenlaag. Of ze lekker aanvoelen als je op blote voeten loopt, hangt vooral af van het karakter van de oppervlakte. Sommige keramische tuintegels hebben een wat grover reliëf, wat niet zo prettig aanvoelt. Andere zijn mooi egaal, wat erg lekker is aan je blote voeten.


Comfortabele terrastegels kopen

Hebben we je op weg geholpen met deze uitleg? Dan is het tijd om je tuintegels uit te zoeken! 

Kom je er niet uit, dan ben je van harte welkom in onze showtuin voor advies! Ook geven we je graag telefonisch advies of denken we even mee via een mailtje of appje



60Plus Soft Comfort Giallo 30x60x4 cm
In showtuin

60Plus Soft Comfort Giallo 30x60x4 cm

Uit voorraad leverbaar
35,
95
60Plus Soft Comfort Grigio 40x80x4 cm
In showtuin

60Plus Soft Comfort Grigio 40x80x4 cm

Uit voorraad leverbaar
39,
95


Ook interessant om te lezen

Hoe plaats je opsluitbanden?
Opsluitbanden, ook wel betonbanden genoemd, zorgen ervoor dat je bestrating netjes strak blijft liggen. Het plaatsen van deze opsluitbanden is een secuur klusje. Als je dit goed doet zorg je ervoor dat het daadwerkelijk bestraten gemakkelijker gaat. Daarnaast heb je dan jarenlang plezier van je strakke sierbestrating!
Aanlegtips
Wat is GeoCeramica?
GeoCeramica is een serie keramische tuintegels. De tegels bestaan uit een keramische toplaag en een betonnen onderlaag. Dankzij deze constructie zijn deze keramische tegels geschikt voor buiten en zeer eenvoudig te leggen.
Materialen
Waterdoorlatende bestrating: wat zijn de opties?
Waterdoorlatende bestrating is erg in opkomst en past erg goed in een groene, ecologische en of duurzame tuin. Grastegels zijn hierbij een veel gekozen optie. Perfect om wél verharding te creëren, maar niet een heel oppervlak dicht te leggen. Met waterdoorlatende kan regenwater gewoon in de grond zakken en dat is natuurlijk goed voor het milieu.
Aankooptips