menu

Vragen? Neem contact met ons op!

We zijn er op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we er van 08.00 tot 15.30 uur.

Bellen
Phone 0318 - 745 743

Appen
 06 - 24 69 00 41

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl


Met je blote voeten op je terras?

Aankooptips
Met je blote voeten op je terras?

Hoe lekker is het om 's zomers met blote voeten buiten te lopen? Voor kinderen die in de zandbak of het opblaasbadje spelen is het ook heerlijk om op blote voetjes door de tuin te struinen. Dan is een terrastegel met voetcomfort heel fijn!

In deze blog leer je welke tuintegels comfortabel zijn voor je blote voeten. We nemen je mee in de speciale behandeling die fabrikanten de terrastegels geven om je extra comfort te geven.

Direct naar: Behandeling toplaag tuintegels | Soft Comfort Excluton | Footcomfort MBI | Lichte en donkere tegels | Keramische tegels | Tuintegels voetcomfort kopen


Behandeling toplaag tuintegels

Verschillende fabrikanten geven hun tuintegels een speciale behandeling, zodat je kunt genieten van een vlakke toplaag. Dat betekent dat je rustig kunt genieten van het zonnetje op je blote voeten!

 


Comfortabele terrastegels: lekker als je 's zomers zonder schoenen rondloopt!
 

Soft Comfort tuintegels Excluton

De serie 60Plus Soft Comfort tuintegels van Excluton heet niet voor niets Soft Comfort. Door de toplaag van deze betontegels te borstelen, ontstaat een oppervlakte zonder scherpte. Van een ruwe betontegel heb je dus echt geen last bij de 60Plus Soft Comfort serie!
 

GeoSteen tuintegels MBI

De hele collectie GeoSteen tuintegels van MBI is voorzien van Footcomfort®. Dit is een unieke nabewerking die de terrastegels extra zacht maakt. Ook bij deze collectie heb je dus geen last van scherp beton. Onder GeoSteen vallen onder meer de GeoStretto, GeoArdesia, GeoAntica en GeoFacetto

 

Voetcomfort lichte en donkere tegels

Een ander aspect dat bij voetcomfort op je tuintegels hoort is hoe heet ze worden als de zon 's zomers flink brandt. Je kunt je voorstellen dat de kleur invloed heeft op de warmte van de tegels. Wil je prettig op blote voeten lopen in de zomer, koop dan terrastegels met een lichte kleur. Lichtgrijs of crème is dan een heel geschikte kleur. 

 

Voetcomfort keramische tuintegels

Aan het begin van deze blog hadden we het over betontegels die een speciale comfortbehandeling hebben gehad. Maar er zijn ook keramische tuintegels. Deze hebben een superharde, verdichte bovenlaag. Of ze lekker aanvoelen als je op blote voeten loopt, hangt vooral af van het karakter van de oppervlakte. Sommige keramische tuintegels hebben een wat grover reliëf, wat niet zo prettig aanvoelt. Andere zijn mooi egaal, wat erg lekker is aan je blote voeten.


Comfortabele terrastegels kopen

Hebben we je op weg geholpen met deze uitleg? Dan is het tijd om je tuintegels uit te zoeken! 

Kom je er niet uit, dan ben je van harte welkom in onze showtuin voor advies! Ook geven we je graag telefonisch advies of denken we even mee via een mailtje of appje60Plus Soft Comfort Giallo 30x60x4 cm
In showtuin

60Plus Soft Comfort Giallo 30x60x4 cm

Uit voorraad leverbaar
32,
95


Ook interessant om te lezen

Hoe moet je keramische tegels zagen? 
Je kunt het overal op Bestratingsweb.nl lezen: keramiek is een keihard materiaal. Dat heeft natuurlijk heel veel voordelen. Het slijt niet, het krast niet, het is kleurvast en vuil trekt er niet in.
Aanlegtips
Tuintegels schoonmaken: dat doe je zo!
Het schoonmaken van tuintegels: niemand heeft er zin in, maar als het klaar is geeft het je zo’n voldaan gevoel. Uiteindelijk kun je toch pas echt genieten in je tuin wanneer niet alleen de zon, maar ook je terras ligt te 'shinen'. In deze blog lees je hoe je het beste je tuintegels schoonmaakt en waarom je de hogedrukspuit hiervoor beter in de schuur laat staan. De belangrijkste tip: doe maar gewoon, veel gekkigheid heb je niet nodig om je terrastegels schoon te maken! 
Onderhoud
Terras schoonmaken: de do's en dont's
Je terras op een milieuvriendelijke manier schoonmaken? Dat kan! Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar schrobben is zelden nodig en je bestrating reinigen kan heel eenvoudig zijn. Je hebt enkel wat tijd, geduld en de juiste schoonmaakspullen nodig. Verder maakt het natuurlijk verschil of je een terras van betontegels hebt of van keramische tegels.
Onderhoud