MBI GeoArdesia terrastegels met leisteenmotief

GeoArdesia terrastegels met leisteen motief

GeoArdesia is de perfecte tegel wanneer je een natuurlijk uitstraling zoekt, zonder het onderhoud dat daarbij hoort. Omdat de tuintegels een reliëf in de toplaag hebben ziet je tuin er al snel natuurlijk uit. Vanzelfsprekend gaat dit niet ten koste van de onderhoudsvriendelijkheid. Laat de hogedrukspuit maar in de schuur, even vegen is voldoende om je GeoArdesia terrastegels jarenlang mooi te houden. Dat betekent: niet meer op de knieën, maar heerlijk in je favoriete stoel. Lekker toch?!

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 24 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2

GeoArdesia Geosteen terrastegels met leisteen motief

De GeoArdesia serie van MBI heeft een unieke uitstraling. De geprofileerde betontegel heeft een oppervlak dat vergelijkbaar is met leisteen. Door deze golvende lijnen lijkt het alsof er leisteen ligt, maar dan met de voordelen van maatvaste en kleurechte betontegels. De tegels zijn gecoat met factor 30 waardoor vuil en aanslag makkelijk te verwijderen zijn. De GeoArdesia tegels van MBI hebben een toplaag van natuurstenen mineralen die kleurecht zijn. Hierdoor blijven de GeoArdesia terrastegels jarenlang mooi van kleur!

GeoArdesia met kleurechte Geosteen toplaag

De GeoArdesia terrastegels zijn de terrastegels met leisteen motief uit de GeoSteen collectie van MBI. Kenmerkend voor de GeoSteen collectie is de toplaag die gemaakt is van natuurlijke en kleurechte materialen. De toplaag van de GeoArdesia tegels zorgt ervoor dat de GeoArdesia betontegels functioneel en onderhoudsvriendelijk zijn. Functioneel omdat je de GeoArdesia tegels op een zandbed aan kunt leggen. Onderhoudsvriendelijk omdat de GeoArdesia terrastegels zijn behandeld met de factor 25 coating van MBI. De coating zorgt ervoor dat vocht en vuil niet direct in de tegels trekt en geheel verwijderd kan worden. Benieuwd? Onze adviseurs helpen je graag verder.

GeoArdesia Cannobio terrastegels

De GeoArdesia Cannobio van MBI is onderdeel van de GeoSteen collectie van MBI. MBI is de uitvinder van de hoogwaardige toplaag van natuurstenen en kleurechte materialen. De toplaag van de GeoArdesia Cannobio terrastegels heeft een hele hoge dichtheid. Dit houdt vuil en verkleuring lang en goed tegen. De Cannobio terrastegels hebben een grijze kleurstelling die ondanks de egale kleur niet saai is. De witte natuursteentjes in de toplaag zorgen voor een unieke glinstering. Met de GeoArdesia Cannobio terrastegels kun je een modern terras met knipoog naar de romantische buitenplaats creëren. Naast de GeoArdesia Cannobio kun je ook kiezen voor de GeoSteen Riviera (herfstkleur), GeoSteen Milano (antraciet), GeoArdesia Roma (grijs-zwart) en de GeoArdesia Marilleva (Pastel/aardetint tegels).