MBI GeoArdesia terrastegels met leisteenprofiel

MBI GeoArdesia terrastegels met leisteen motief

Een terrastegel die niet helemaal vlak is en daardoor niet zo'n betonnen uitstraling heeft. Een tegel die natuurlijk oogt en daardoor niet zo extreem strak is. Spreekt dit u aan? De GeoArdesia tegels van MBI voldoen aan deze kenmerken. De kalkwerende en kleurechte natuurstenen toplaag van de GeoArdesia tegels heeft een leisteen reliëf. Dit breekt een strak oppervlak en geeft een romantische sfeer in uw tuin. Ondanks het leisteen motief voelt de MBI GeoArdesia terrastegel prettig aan voor uw voeten en profiteert u van de voordelen van beton, makkelijk verwerken en makkelijk te onderhouden! Ideaal voor op uw terras.

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Nette chauffeurs

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2

GeoArdesia Geosteen terrastegels met leisteen motief

De GeoArdesia serie van MBI heeft een unieke uitstraling. De geprofileerde betontegel heeft een oppervlak dat vergelijkbaar is met leisteen. Door deze golvende lijnen lijkt het alsof er leisteen ligt, maar dan met de voordelen van maatvaste en kleurechte betontegels. De tegels zijn gecoat met factor 30 waardoor vuil en aanslag makkelijk te verwijderen is. De GeoArdesia tegels van MBI hebben een toplaag van natuurstenen mineralen die kleurecht zijn. Hierdoor blijven de GeoArdesia terrastegels jarenlang mooi van kleur!

GeoArdesia met kleurechte Geosteen toplaag

De GeoArdesia terrastegels zijn de terrastegels met leisteen motief uit de GeoSteen collectie van MBI. Kenmerkend voor de GeoSteen collectie is de toplaag die gemaakt is van natuurlijke en kleurechte materialen. De toplaag van de GeoArdesia tegels zorgt ervoor dat de GeoArdesia betontegels functioneel en onderhoudsvriendelijk zijn. Functioneel omdat u de GeoArdesia tegels op een zandbed aan kunt leggen. Onderhoudsvriendelijk omdat de GeoArdesia terrastegels zijn behandeld met de factor 25 coating van MBI. De coating zorgt ervoor dat vocht en vuil niet direct in de tegels trekt en geheel verwijderd kan worden. Benieuwd? Onze adviseurs helpen u graag verder.

GeoArdesia Cannobio terrastegels

De GeoArdesia Cannobio van MBI is onderdeel van de GeoSteen collectie van MBI. MBI is de uitvinder van de hoogwaardige toplaag van natuurstenen en kleurechte materialen. De toplaag van de GeoArdesia Cannobio terrastegels heeft een hele hoge dichtheid. Dit houdt vuil en verkleuring lang en goed tegen. De Cannobio terrastegels hebben een grijze kleurstelling die ondanks de egale kleur niet saai is. De witte natuursteentjes in de toplaag zorgen voor een unieke glinstering. Met de GeoArdesia Cannobio terrastegels kunt u een modern terras met knipoog naar de romantische buitenplaats creëren. Naast de GeoArdesia Cannobio kunt u ook kiezen voor de GeoSteen Riviera (herfstkleur), GeoSteen Milano (antraciet), GeoArdesia Roma (grijs-zwart)  en de GeoArdesia Marilleva (Pastel/aardetint tegels).