menu

Vragen? Neem contact met ons op!

We zijn er op maandag t/m vrijdag* van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we er van 08.00 tot 15.30 uur.

Bellen
Phone 0318 - 745 743

Appen
 06 - 24 69 00 41

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl


Bestratingsweb.nl

GeoArdesia Alivo betontegels van MBI

De GeoArdesia Alivo betontegels hebben 100% de looks van natuursteen. Het leisteenprofiel en de organische vorm zorgen hiervoor. Deze vijfhoektegels passen naadloos in elkaar en zijn onderhoudsvriendelijk door de uitstekende coating.


 

5 artikelen
GeoArdesia Alivo Cannobio

GeoArdesia Alivo Cannobio

Uit voorraad leverbaar
65,
95
GeoArdesia Alivo Elba
In showtuin

GeoArdesia Alivo Elba

Uit voorraad leverbaar
65,
95
GeoArdesia Alivo Lazise

GeoArdesia Alivo Lazise

Uit voorraad leverbaar
65,
95
GeoArdesia Alivo Milano

GeoArdesia Alivo Milano

Uit voorraad leverbaar
65,
95
GeoArdesia Alivo Riviera

GeoArdesia Alivo Riviera

Uit voorraad leverbaar
65,
95

GeoArdesia Alivo mediterrane tuintegels

Ken je Flagstones? Het zijn natuurstenen tegels met grillige, natuurlijke vormen. Maar het aanleggen is daardoor een heel puzzelwerk. Dat is juist de kracht van de GeoArdesia Alivo terrastegels. De natuurlijke vormen zorgen voor de natuurlijke en mediterrane uitstraling van je tuin. Het patroon van de geïmpregneerde GeoArdesia Alivo terrastegels past ondertussen precies op elkaar. De dikte is overal gelijk waardoor je een egaal zandbed kunt gebruiken en niet bij elke tegel hoeft te corrigeren. Dat scheelt een hoop frustratie bij de aanleg van deze GeoArdesia Alivo.
 

Natuurlijke tuintegels met toplaag

Door de toplaag met natuursteengranulaat (GeoSteen) van de GeoArdesia Alivo terrastegels hebben deze tegels een hoog kleurecht karakter. Ze zijn afgewerkt met de uitstekende Protection Plus coating van MBI en zo is de GeoArdesia Alivo ook makkelijk te onderhouden. De garantie voor jarenlang een duurzame tuin.


Het wildverband van de GeoArdesia Alivo

Wil je altijd al een tuin met een natuurlijke uitstraling? De aanleg van een natuurlijk wildverband is door de GeoAlivo terrastegels nog nooit zo makkelijk geweest! Een 'richtingloos' verband in een vijfhoekig model wat altijd in elkaar past. Een unieke design terrastegel waardoor er een gezellige, ongedwongen sfeer in je tuin ontstaat. Wil je het wildverband van de GeoArdesia Alivo in het echt zien? Bezoek onze showtuin in Woudenberg.
 

Alle kleuren van de Geoardesia Alivo

Je wilt de GeoArdesia Alivo terrastegels? Dan kun je kiezen uit vijf kleurstellingen, elke kleur met zijn eigen charme en uitstraling. Het kleurenspectrum van de GeoArdesia Alivo is gebaseerd op het contrast tussen je tuin en de bestrating. Je kunt kiezen voor het kleurrijke Riviera of de wat mildere Elba, Lazise en Cannobio. De Milano is prachtig donker van kleur. Wil je meer informatie? Bel of mail onze adviseurs. Wij staan van maandag t/m zaterdag voor je klaar!