MBI de Steenmeesters erkend dealer Bestratingsweb.nl

MBI dealer met het volledige assortiment

MBI zet zich in voor een mooie en duurzame leefomgeving. En laat jouw tuin daar nou ook bijhoren! Het assortiment van MBI de Steenmeesters bestaat uit een groot aantal terrasstenen en keramische tegels. Allemaal van topkwaliteit. Van goedkope terrastegels tot robuuste stenen en van exclusief keramiek tot reguliere 60x60 cm betontegels, MBI levert het allemaal. Bestratingsweb.nl is XL dealer bij MBI waardoor wij het hele assortiment tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 732

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 24 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 732

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

MBI sierbestrating

MBI sierbestrating is van hoge kwaliteit. Het is in de naam verwerkt; MBI Steenmeesters. Steenmeesters met jarenlange ervaring. Van MBI terrastegels mag je een uitstekende mix verwachten van kwaliteit, duurzaamheid, kleur en vorm maar vooral een hoog serviceniveau. MBI is met de GeoSteen en GeoCeramica terrastegels een innovatieve speler. Met meer dan 300 soorten tuintegels is het assortiment uitgebreid. Omdat MBI XL-Dealer is kunt u het complete assortiment tegen scherpe prijzen verwachten.

MBI bedrijfsvideo

MBI de Steenmeesters

De geschiedenis van het familiebedrijf MBI beton gaat terug tot aan 1945. De eerste jaren werden de betontegels met 5 personeelsleden geproduceerd. Inmiddels is MBI uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met 4 productielocaties. Met recht zijn "de Steenmeesters" trots op hun producten. De kwaliteit van de terrastegels en betonproducten voldoet aan de hoogste standaarden.

Alleen het beste is goed genoeg

Ontwikkelingen van MBI

De Steenmeesters van MBI zitten niet stil. Al in 1948 werden de eerste betonstenen met machines geproduceerd. Tegenwoordig is dat natuurlijk vanzelfsprekend. MBI is de uitvinder van de betonstenen met een hoogwaardige toplaag. Deze toplaag wordt gemaakt uit zeer fijngemalen natuursteen. Dit houdt de kleur veel beter vast en is zorgt voor een slijtvastere bovenkant. Deze stenen hebben de naam GeoSteen®. De 'gewone betontegels' hebben de naam Basicsteen meegekregen. Daarnaast zijn er de keramische tegels en de GeoCeramica® tegels. Deze keramische buitentegels hebben een unieke betonnen drager.