GeoAntica terrastegels van MBI de Steenmeesters

Sfeervolle GeoAntica terrastegels van MBI

De GeoAntica van MBI is er voor je als je van authentieke en sfeervolle tuinen houdt. Door de innovatieve manier waarop MBI de GeoAntica terrastegels verouderd heeft, wordt de GeoAntica tegel een stukje nostalgie in je tuin. Een verouderde uitstraling met een onregelmatig randje. Door de uistekende bescherming die MBI aan de GeoAntica heeft gegeven in combinatie met het vlakke oppervlak blijven de GeoAntica terrastegels wel makkelijk in onderhoud.

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 24 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2

GeoAntica terrastegels, nieuw en toch oud

De terrastegel die je kiest is bepalend voor de uitstraling van je tuin. Daarom ben je waarschijnlijk op zoek naar terrastegels die bij jou en jouw tuinstijl passen. Houd je van een sfeervolle of authentieke tuin? Daar sluiten de GeoAntica terrastegels van MBI naadloos op aan! Een terrastegel die door het verouderen een gevarieerde rand heeft aan alle zijden. Afgewerkt met de Protect Plus factor 25 van MBI zal de GeoAntica terrastegel jarenlang een nostalgisch en mooi uiterlijk houden.

Formaten van de GeoAntica

MBI levert de GeoAntica tegels in diverse formaten. Van een aantal kleuren zijn waalformaten en dikformaten te krijgen. De maten 30x20x6 cm, 60x30x6 cm, GeoAntica 60x60x6 cm en wildverband 2 zijn in de meeste kleuren te krijgen. De GeoAntica Cannobio en de GeoAntica Milano zijn momenteel populair door de grijze en antraciete kleur van deze tegels. Wil je echter meer licht en ruimte creeëren in de tuin? Bekijk dan de GeoAntica in de lichte Nardo kleurstelling eens. Een aardetint kleur die elke tuin tot leven brengt.

GeoAntica Milano en andere kleuren

De Milano terrastegels behoren tot de populairste kleuren van MBI. Deze antraciet/zwarte terrategels zijn en blijven al jaren onderdeel van de moderne tuinen. De GeoAntica collectie kent echter veel meer kleuren dan alleen de GeoAntica Milano. Het genuanceerd grijze Bergamo en het donkergrijze Cannobio zijn kleuren die makkelijk te combineren zijn en niet snel zullen vervelen. Ook de zandkleurige GeoAntica Nardo kan een prachtige basiskleur zijn voor je tuin en tuinmeubilair. Zo kan er een moderne tuin ontstaan. Of houd je van een romantische en mediterrane tuin? De GeoAntica collectie biedt je dan met de rood genuanceerde Verona of de herstkleur Riviera de ideale kleur voor je tuin!