GeoAntica terrastegels van MBI de Steenmeesters

Sfeervolle GeoAntica terrastegels van MBI

De GeoAntica van MBI is er voor u als u van authentieke en sfeervolle tuinen houdt. Door de innovatieve manier waarop MBI de GeoAntica terrastegels verouderd heeft wordt de GeoAntica tegel een stukje nostalgie in uw tuin. Een verouderde uitstraling met een onregelmatig randje. Door de uistekende bescherming die MBI aan de GeoAntica heeft gegeven in combinatie met het vlakke oppervlak blijven de GeoAntica terrastegels wel makkelijk in onderhoud.

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2

GeoAntica terrastegels, nieuw en toch oud

De terrastegel die u kiest is bepalend voor de uitstraling van uw tuin. Daarom bent u waarschijnlijk op zoek naar terrastegels die bij u en uw tuinstijl passen. Houdt u van een sfeervolle of authentieke tuin? Daar sluiten de GeoAntica terrastegels van MBI naadloos op aan! Een terrastegel die door het verouderen een gevarieerde rand heeft aan alle zijden. Afgewerkt met de Protect Plus factor 25 van MBI zal de GeoAntica terrastegel jarenlang een nostalgisch en mooi uiterlijk houden.

Formaten van de GeoAntica

MBI levert de GeoAntica tegels in diverse formaten. Van een aantal kleuren zijn waalformaten en dikformaten te krijgen. De maten 30x20x6 cm, 60x30x6 cm, GeoAntica 60x60x6 cm, 80x40x6 cm en wildverband 2 zijn in de meeste kleuren te krijgen. De GeoAntica Cannobio en de GeoAntica Milano zijn momenteel populair door de grijze en antraciete kleur van deze tegels. Wilt echter meer licht en ruimte creeëren in uw tuin? Bekijk dan de GeoAntica in de lichte Nardo kleurstelling eens. Een aardetint kleur die elke tuin tot leven brengt.

GeoAntica Milano en andere kleuren

De Milano terrastegels behoren tot de populairste kleuren van MBI. Deze antraciet/zwarte terrategels zijn en blijven al jaren onderdeel van de moderne tuinen. De GeoAntica collectie kent echter veel meer kleuren dan alleen de GeoAntica Milano. Het genuanceerd grijze Bergamo en het donkergrijze Cannobio zijn kleuren die makkelijk te combineren zijn en niet snel zullen vervelen. Ook de zandkleurige GeoAntica Nardo kan een prachtige basiskleur zijn voor uw tuin en tuinmeubilair. Zo kan er een moderne tuin ontstaan. Of houdt u van een romantische en mediterrane tuin? De GeoAntica collectie biedt u dan met de rood genuanceerde Verona of de herstkleur Riviera de ideale kleur voor uw tuin!