vtwonen keramische buitentegels serafoam

vtwonen buitentegels zijn stoer, mooi en makkelijk

Met de vtwonen buitentegels maak je jouw tuin een bijzondere plek om te ontspannen! Het thema van vtwonen is om met deze tuintegels je terras het verlengde van je huis te maken. Stijlvolle tegels, egaal van kleur en in grote XXL formaat terrastegels. Of juist de unieke dessins. De vtwonen buitentegels zijn geschikt om een fraai terras of dakterras te maken. Het wordt alleen al stoer om naar te kijken en is bestand tegen weer en wind. 

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 24 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Uitstekende kwaliteit keramiek met vtwonen buitentegels

De keramische buitentegels van vtwonen zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook nog eens bijzonder praktisch en functioneel. De keramische buitentegels zijn altijd kleurvast, makkelijk schoon te maken (easy to clean), vlekbestendig én kras- en slijtvast. Wat zoek je nog meer in een buitentegel?

Collectie 2017 vtwonen buitentegels

Solostone van vtwonen

De solostone uit het vtwonen buitentegel assortiment is een serie van grootformaat keramische buitentegels. Met een formaat van 92x92 cm worden deze tegels terecht met XXL aangeduid. Deze tegels zijn aan te leggen op speciale tegeldragers (bijvoorbeeld voor balkon en dakterras) maar kunnen ook op een gestabiliseerde ondergrond verwerkt worden. Met een dikte van 1,8 cm zijn deze tegels erg sterk. Verkrijgbaar in allerlei stoere kleurstellingen is de Solostone een echte eyecatcher.

Duostone uni keramische buitentegels met onderlaag

Het begint direct met voordelen: de duostones van vtwonen kun je gewoon op een zandbed aanleggen. Hoe dat komt? De keramische buitentegel is zo geproduceerd dat er een onderlaag onder zit van gerecycled keramiek. Lichtgewicht en zo sterk als steen! Je bespaart dus aanzienlijk op aanlegkosten. Deze duostone uni is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. Zijn er ook nadelen? Niet direct, maar voor een duostone betaal je natuurlijk wat meer dan een gewone betontegel. Je krijgt er natuurlijk wel veel voor terug: nagenoeg geen onderhoud, kras- en vlekbestendig, absoluut kleurvast en gegarandeerd jarenlang plezier.

Duostone met unieke vtwonen dessins

Duostone dessin heeft dezelfde eigenschappen als de duostone uni. Echter gaat het nog een stapje verder: unieke dessins met symmetrische en repeterende patronen. Mix & Match je eigen terras en creëer een absoluut onovertroffen terras. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de diverse dessins of neem contact met ons op.