zwembad rand tegels

Welke tegels kunnen rond een zwembad? Groot assortiment!

Een eigen zwembad, wie wil dat nu niet? De koelte van het water tijdens zomerdagen... Maar welke tegels kunnen rond een zwembad? Bestratingsweb.nl biedt een groot assortiment tegels aan die geschikt zijn voor rond het zwembad. Keramische tegels of betontegels die niet glad worden: wel zo veilig! En ook nog eens hartstikke mooi. Om een goede keuze te maken, helpen onze adviseurs u graag. Neem contact op via de chat, of kom langs in onze showtuin. 

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 242

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 242

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Geen gladde tegels rond zwembad 

Wanneer u op blote voeten langs een zwembad loopt, wilt u natuurlijk voldoende grip hebben. Bestratingsweb.nl biedt een groot aantal tegels aan die niet of nauwelijks glad worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tegel met reliëf. Daarnaast zijn er veel tegels met een stroef oppervlakte. Heeft u vragen over de geschiktheid voor rond een zwembad van bepaalde producten? Neem dan contact op met onze adviseurs via de chat, of kom langs in onze showtuin in Woudenberg.

Keramische tegels rond zwembad

Als u kiest voor keramische tegels rond het zwembad, bent u verzekerd van een ruime keuze in uitstraling. Er zijn keramische tegels die eruitzien als houten planken, maar ook tegels die een betonlook hebben. Keramiek voelt ook nog eens prettig aan als u op blote voeten loopt. Bovendien is keramiek bestand tegen chloor.

Betontegels rond zwembad

Als er een soort materiaal is dat niet glad wordt, dan is het wel beton. Er zijn veel betontegels met een stroef oppervlakte. En ze zijn in bijna elk kleur te vinden: van zwart, antraciet en grijs tot geel, bruin en beige. Verschillende varianten hebben een bonte combinatie van kleuren.