menu

Vragen? Neem contact met ons op!

We zijn er op maandag t/m vrijdag* van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we er van 08.00 tot 15.30 uur.

Bellen
Phone 0318 - 745 743

Appen
 06 - 24 69 00 41

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl


Zo creëer je jouw industriële tuin

 

Industriële sfeer in je tuin

Je kent ze wel: de meest stoere interieurs die je op Pinterest en Instagram ziet. Het is een trend om de industriële sfeer in huis te brengen. Staal, beton, ruw hout en veel grijs, roestige details en de meest gave accessoires... En je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Is dit ook jouw woonstijl? Dan wil je natuurlijk ook een industriële tuin zien wanneer je naar buiten kijkt.

Maar hoe trek je het design van jouw interieur nu door naar je tuin? Het is gaaf als je interieur en je tuin één geheel zijn. Daarom geven we je de beste tips om jouw industriële tuin te creëren. We verklappen alvast dat Bestratingsweb.nl dé ideale tuintegel van 80x80 centimeter voor je heeft!

Bekijk alle industriële bestrating 


 

Bestratingsweb.nl

1. Gebruik stoere materialen

Allereerst is het belangrijk om stoere materialen, zoals beton, cortenstaal en ruw hout ook buiten te gebruiken.

Heb je een gave oude muur in je tuin? Laat die zien! Je kunt een muur ook voorzien van ruw stucwerk.

Plaats je een schutting? Gebruik steigerhout en laat de planken qua hoogte verspringen voor een nonchalant effect. Een steenkorfmuur is ook heel geschikt voor jouw industriële tuin.

Stoere elementen mogen niet ontbreken!


Bekijk deze tegels:
GeoStretto Plus Tops Roma 50x50x4 cm

2. Kies stoere planten

Ook als het gaat om planten kies je voor groots en stoer. Klimplanten en hangplanten doen het goed in jouw industriële tuin.

Ga ook voor één of meerdere olijfbomen. Ze hebben een verweerde uitstraling en de zachte witgroene tint van de bladeren past helemaal bij de industriële sfeer die je creëert. 


Bekijk soortgelijke tegels:
GeoCeramica Timeless Taupe 80x80x4

Bestratingsweb.nl

3. Industriële aankleding

Voor de aankleding van jouw industriële tuin zijn er talloze mogelijkheden. Wat dacht je van roestig betonijzer als geleider voor klimplanten? Hang een lichtsnoer met grote lampen op: hip en sfeervol! Een tafel met een zwart stalen frame past er ook helemaal bij. Of ga zelf aan de slag met steigerbuizen en steigerhout om je eigen tafel te bouwen.

Voor de lange zomeravonden zet je een roestige buitenkachel neer of maak je een stoere buitenhaard met een betonombouw. Je kunt 'm ook verwerken in een steenkorfmuur.


 

4. Corten Steel terrastegel

Een belangrijk element in je tuin is de bestrating. We hadden al verklapt dat Bestratingsweb.nl dé ideale tegel heeft voor een stoere, industriële tuin: eentje met een roestige staalkleur!

Dit is de GeoCeramica Corten Steel van MBI. Met z'n warme en verweerde roestige kleur is dit de tegel die jouw industriële tuin compleet maakt! Hij is er in het populaire 60x60-formaat en in het grote 80x80-formaat.


Bekijk deze tegels:
Geoceramica Corten Steel 60x60x4 cm

Geoceramica Corten Steel kopen

De Geoceramica Corten Steel past heel goed bij andere industriële materialen. Hij laat zich bijvoorbeeld goed combineren met beton en staal. Maar ook de warme, natuurlijke tinten van hout komen erin voor. Behalve mooi is deze keramische tegel ook nog eens super onderhoudsvriendelijk. Geoceramica-tegels hebben een ondergrond van beton, dus ze zijn net zo makkelijk te leggen als gewone tuintegels. 
 

Andere industriële tuintegels

Wil je industriële tegels in meer kleuren zien? Dan zijn er ook andere gave opties. De Geoceramica Concreet Black bijvoorbeeld: een tegel met de uitstraling van gegoten beton. Of de Geoceramica Impasto Grigio: een wat strakkere variant met de look van Belgisch hardsteen.

Of bekijk onze selectie industriële bestrating!

Bekijk alle industriële bestrating