menu

Vragen? Neem contact met ons op!

We zijn er op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we er van 08.00 tot 15.30 uur.
 

Bellen
Phone 0318 - 745 743

Appen
 06 - 24 69 00 41

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl


Zo creëer je jouw industriële tuin

 

Bestratingsweb.nl

Industriële sfeer in je tuin

Je kent ze wel: de meest stoere interieurs die je op Pinterest en Instagram ziet. Het is een trend om de industriële sfeer in huis te brengen. Staal, beton, ruw hout en veel grijs, roestige details en de meest gave accessoires... En je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Is dit ook jouw woonstijl? Dan wil je natuurlijk ook een industriële tuin zien wanneer je naar buiten kijkt.

Maar hoe trek je het design van jouw interieur nu door naar je tuin? Het is gaaf als je interieur en je tuin één geheel zijn. Daarom geven we je de beste tips om jouw industriële tuin te creëren. We verklappen alvast dat Bestratingsweb.nl dé ideale tuintegel van 80x80 centimeter voor je heeft!


 

Bestratingsweb.nl
Bestratingsweb.nl

1. Gebruik stoere materialen

Allereerst is het belangrijk om stoere materialen, zoals beton, cortenstaal en ruw hout ook buiten te gebruiken. Heb je een gave oude muur in je tuin? Laat die zien! Je kunt een muur ook voorzien van ruw stucwerk. Plaats je een schutting? Gebruik steigerhout en laat de planken qua hoogte verspringen voor een nonchalant effect. Een steenkorfmuur is ook heel geschikt voor jouw industriële tuin. Onthoud: stoere elementen mogen niet ontbreken!


 

Bestratingsweb.nl

2. Kies stoere planten

Ook als het gaat om planten kies je voor groots en stoer. Klimplanten en hangplanten doen het goed in jouw industriële tuin. Ga ook voor één of meerdere olijfbomen. Ze hebben een verweerde uitstraling en de zachte witgroene tint van de bladeren past helemaal bij de industriële sfeer die je creëert. 


 

Bestratingsweb.nl

3. Industriële aankleding

Voor de aankleding van jouw industriële tuin zijn er talloze mogelijkheden. Wat dacht je van roestig betonijzer als geleider voor klimplanten? Hang een lichtsnoer met grote lampen op: hip en sfeervol! Een tafel met een zwart stalen frame past er ook helemaal bij. Of ga zelf aan de slag met steigerbuizen en steigerhout om je eigen tafel te bouwen. Verder zoek je de mooiste attributen bij elkaar om jouw tuin een unieke sfeer te geven: fruitkistjes, grote oude flessen, misschien tik je zelfs een oude, doorleefde werkbank op de kop. Voor de lange zomeravonden zet je een roestige buitenkachel neer of maak je een stoere buitenhaard met een betonombouw. Je kunt 'm ook verwerken in een steenkorfmuur.


 

Bestratingsweb.nl

4. Corten Steel terrastegel

 Een belangrijk element in je tuin is de bestrating. We hadden al verklapt dat Bestratingsweb.nl dé ideale tegel heeft voor een stoere, industriële tuin: een joekel van 80x80 centimeter met een roestige staalkleur! Dit is de Geoceramica Corten Steel van MBI. Met z'n warme en verweerde roestige kleur is dit de tegel die jouw industriële tuin compleet maakt! De Geoceramica Corten Steel is net nieuw, dus je haalt iets bijzonders naar je tuin en maakt er een verpletterende indruk mee. 


 

Bestratingsweb.nl

Bekijk deze bestrating

Terrastegels Geoceramica Corten Steel 80x80x4 centimeter


 

Unieke look!

De look van staal als terrastegels? Het kan met de Geoceramica Corten Steel! Deze onderhoudsarme keramische buitentegel heeft echt een stoere uitstraling. En die prachtige toplaag vind je nergens anders.

Geoceramica Corten Steel kopen

De Geoceramica Corten Steel past heel goed bij andere industriële materialen. Hij laat zich bijvoorbeeld goed combineren met beton en staal. Maar ook de warme, natuurlijke tinten van hout komen erin voor. Behalve mooi is deze keramische tegel ook nog eens super onderhoudsvriendelijk. Geoceramica-tegels hebben een ondergrond van beton, dus ze zijn net zo makkelijk te leggen als gewone tuintegels. 
 

Andere industriële tuintegels

Wil je industriële tegels in meer kleuren zien? Dan zijn er ook andere gave opties. De Geoceramica Concreet Black bijvoorbeeld: een tegel met de uitstraling van gegoten beton. Of de Geoceramica Impasto Grigio: een wat strakkere variant met de look van Belgisch hardsteen.

Of bekijk onze selectie industriële bestrating!

Industriële bestrating