Moderno Solide 60x60x5 cm terrastegel donkergrijs

A-kwaliteit voor de scherpste prijzen. Dat is de garantie van de Moderno Solide terrastegels. Solide, vanwege de prettig te verwerken dikte en de kleurbehoudende donkergrijze toplaag die ook nog eens gecoat is. De voordelen zijn super gunstig...

Meer informatie »
€ 25,75 Special Price € 20,95 /m²
Snelle levering, gratis vanaf € 1000
+
Beschikbare betaalmethodes
Productinformatie

Moderno Solide 60x60x5 cm terrastegel donkergrijs

Eigenschappen

Leverancier Sandro Groep
Levertijd Snelle levering, gratis vanaf € 1000
Kwaliteit Het best gecoat en geïmpregneerd
Formaat Vierkant
Afmetingen 60x60 cm
Dikte 60x60x5cm
Kleurgroep Grijs
Stijl Strak & Modern
Randafwerking Strak
Oppervlakte afwerking Vlak
Materiaal Beton
Toepassing Tuin
Voorzien van coating Ja
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen niet mogelijk

Dit product is extra scherp geprijsd of het betreft een aanbiedingsprijs. Daarom is het aanvragen van een offerte voor dit product niet mogelijk.

Beschrijving

Moderno Solide 60x60x5 cm terrastegel donkergrijs

de Moderno Solide 60x60x5 cm tegels verkleuren nauwelijks door de kleurvaste en natuurstenen mineralen in de toplaag. De combinatie met de impregnering zorgt dit ervoor dat u een duurzame en makkelijk te onderhouden terrastegel heeft. De Moderno Solide is de stap die kwalitatief extra's heeft t.o.v. de Moderno Excellent terrastegels:

  • Verdichte toplaag
  • Kalkwerend
  • Behandeld met een kleurverdiepend middel
  • Geschikt voor tuin en (dak)terras

Showtuin

Bezoek onze showtuin!

Je tuin opnieuw inrichten, het vergelijken van verschillende materialen, het combineren van kleuren. Dat wordt genieten! Onze showtuin in Woudenberg wordt bezocht door mensen uit heel Nederland. Tijdens de rondleiding over de showtuin mag je deskundig advies verwachten over de verschillende soorten materialen, formaten én de manier van verwerken. Als het buiten koud is dan warmen we op met een kopje koffie en kunnen we bedenken welke materialen het meest geschikt zijn. Wil je je kinderen meenemen? Géén probleem! Zij kunnen zich vermaken op het speelterrein topbuitenspeelgoed.nl. Zo wordt het voor iedereen een feestje. Onze openingstijden vind je op de klantenservice pagina.

 

Bestratingsweb.nl | Stationsweg 194C | 3931 EX  WOUDENBERG | 0318-745743

 

Showtuin Bestratingsweb Woudenberg

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product?

Vrijblijvend advies nodig?

Klantenbeoordeling 9,1 / 10

243 reviews

"De mannen van de Sandro Groep zijn geweldig. Heel erg behulpzaam denken goed mee en de showtuin is perfect. Ruime keuze en veel voorbeelden. Wij hadden de pech dat op het laatste moment onze tegels niet op voorraad waren bij de fabriek we zaten al krap met onze planning maar ook daar hebben ze erg hun best voor gedaan en gezorgd dat alles op tijd geregeld was. Nu kunnen we genieten van een hele mooie tuin."