Gecoate terrastegels schoonmaken

Gecoate bestrating

In de vakanties leeft u lekker buiten. Het eerste kopje koffie 's ochtends tot een uitgebreid diner op een warme zomeravond. De lucht is helder, geen vuiltje aan de lucht. Zo lijkt het...  Wat als uw gasten per ongeluk het kopje koffie omstoten? Of nog erger: de bbq valt om, helemaal over uw kostbare terras! Met gecoate bestrating hoeft dit niet het einde te zijn van uw mooie en schone terras. Gecoate bestrating is beschermd tegen de opname van vuil en vocht. Gelijk even een doek erover, snel het vuil ervan af spoelen en het volgende weekend, wanneer u weer heerlijk buiten zit, heeft u het er niet meer over. Dat is het mooie van gecoate bestrating.

Van hoog naar laag sorteren

1-27 van 234

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Nette chauffeurs

Klanten waarderen de service van Bestratingsweb.nl

 Deskundige adviseurs  Gemiddelde score: 9/10  Ook bereikbaar ná uw aankoop

Van hoog naar laag sorteren

1-27 van 234

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gecoate bestrating (of: geïmpregneerd)

Betonbestrating gaat jarenlang mee, maar blijft het al die jaren ook mooi? Met gecoate bestrating wordt de duurzaamheid van betontegels verhoogt. De coating is een bescherming op de tegel die het oppervlak van de tegel verdicht. Deze coating wordt op het oppervlak van de bestrating aangebracht. Bij impregneren wordt het in de bestrating aangebracht. Bij beide beschermingen worden de tegels veel minder poreus en trekt vuil en vocht al véél minder in de terrastegels. Daarnaast zorgt de coating op de terrastegels ervoor dat vuil en vocht op de tegel blijft liggen. Als u zorgvuldig en snel vuil schoonmaakt is de kans op vlekken in uw gecoate betonbestrating heel minimaal. De coating van betontegels heeft dezelfde werking als de impregnering van betontegels: Vuil afstoten en zorgen dat u vuil makkelijk van uw terrastegels kunt verwijderen.

Geïmpregneerde bestrating (of: gecoat)

De termen gecoat en geïmpregneerd vallen op Bestratingsweb.nl onder één noemer. Namelijk: gecoate bestrating. Zowel gecoate als geïmpregneerde bestrating heeft als eigenschap dat het beschermd is tegen de opname van vocht en vuil. Bij de impregnering van bestrating wordt de bescherming bij de productie in de tegel aangebracht. De bescherming werkt dan van binnenuit. De coating van bestrating vindt na productie plaats, op het oppervlak van de tegel. Beide extra beschermingen zorgen ervoor dat vuil en vocht niet direct in uw tegels trekt. Als u zorgvuldig en snel uw geïmpregneerde bestrating reinigt dan is de kans op het achterblijven van hardnekkig vuil heel minimaal.

De kwaliteit van gecoate en geïmpregneerde bestrating

De fabrikanten van de verschillende soorten bestrating ontwikkelen steeds verder. Daardoor is het assortiment van gecoate en geïmpregneerde bestrating groter dan ooit. De kwaliteit van gecoate en geïmpregneerde bestrating wordt u nauwelijks of niet uitgelegd. Toch is het niet zo dat alle coatings of impregnaties even goed zijn. Het verschil is zélfs te zien. Komt u het bekijken in onze showtuin? We helpen u graag met het kiezen van de juiste geïmpregneerde bestrating, die aansluit op uw wensen.