menu

Vragen? Neem contact met ons op!

We zijn er op maandag t/m vrijdag* van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we er van 08.00 tot 15.30 uur.

Bellen
Phone 0318 - 745 743

Appen
 06 - 24 69 00 41

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl


Bestratingsweb.nl

Granitops Plus van MBI

De Granitops Plus tuintegels van MBI hebben de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Een deel aan kleurechte mineralen in de toplaag en een uitstekende coating zorgen hiervoor. Ontdek alles over de Granitops Plus van MBI.

 

1 artikelen
Granitops Plus Coal 60x60x4,7 cm

Granitops Plus Coal 60x60x4,7 cm

Momenteel niet op voorraad
36,
95
 

Direct naar: Top 5 kleuren van de Granitops Plus | Formaten Granitops Plus | Granitops Plus bestellen

Granitops Plus betontegels

De Granitops Plus betontegel is opgebouwd in lagen. De onderste laag bestaat uit grof beton. Deze laag zie je natuurlijk niet, maar zorgt wel voor extra stevigheid. De toplaag bestaat uit verfijnd beton. Dit beton is voor een deel vermengd met kleurpigmenten en deels met kleurechte materialen. Dit laatste vermindert de verkleuring van de Granitops Plus. Daarnaast is de Granitops Plus voorzien van footcomfort en voelt hij dus zacht aan je voeten.
 

De beschermlaag van de Granitops Plus

De Granitops Plus tuintegels van MBI zijn voorzien van een Protection Plus Factor 30. Deze impregenering van MBI is een dubbelde beschermlaag voor de Granitops Plus tuintegel. Hierdoor hecht vuil en vocht zich nauwelijks aan de tegel en is je terras in een handomdraai weer schoon te maken. 
 

Het Granitops Plus assortiment van MBI 

Binnen het assortiment van de populaire Granitops Plus kun je kiezen uit verschillende formaten. Daarnaast heb je de keuze uit maar liefst 10 kleuren. Zo is er voor zowel een moderne als voor een landelijke of mediterrane tuin een passende keuze. 

Kleuren Granitops Plus tuintegels van MBI

Granitops Plus Mineral Silver en Santorini Black van 60x60 cm
 


De 5 populairste kleuren van de Granitops Plus 

De Granitops Plus serie bestaat uit 10 prachtige kleuren, maar natuurlijk heeft ook deze serie zijn favorieten. Wij maken het makkelijk voor je en zetten de 5 populairste kleuren even voor je op een rijtje. Je gaat automatisch naar het 60x60 formaat van deze kleur. Je kunt op deze pagina kiezen uit alle verkrijgbare formaten.
 

1. Granitops Plus Coal
De Granitops Plus Coal is antraciet, bijna zwart van kleur. Deze kleur is erg populair omdat hij modern oogt. Ook past hij bij een tal van tuinstijlen. De Granitops Plus Coal is verkrijgbaar in: 60x30x4,7 en 60x60x4,7.

2. Granitops Plus Mystic Mountain
De Granitops Plus Mystic Mountain heeft een stoer kleurenpallet van antraciet en grijstinten. Deze kleuren vormen samen een prachtige subtiele gloed. Niet voor niets dat deze kleur zo vaak gekozen wordt. De Granitops Plus Mystic Mountain is verkrijgbaar in: 60x30x4,7 cm, 60x60x4,7 cm en wildverband.

3. Granitops Plus Mineral Silver
De kleur Mineral Silver van de Granitops Plus serie heeft een gloed van lichte en donkere grijstinten. Deze subtiele kleuren geven je tuin een natuurlijke en warme uitstraling. De Granitops Plus Mineral Silver is verkrijgbaar in: 60x30x4,7 cm, 60x60x4x,7 cm en wildverband. 


5. Granitops Plus Graphitio
De Granitops Plus Graphitio is diep donkergrijs van kleur. Door een kleine glinsteringen heeft de Graphito een natuurlijke look. De Granitops Plus Graphito is verkrijgbaar in: 60x30x4,7 cm en 60x60x4,7 cm.
 

Overige kleuren Granitops Plus van MBI

We zetten de vier andere kleuren ook nog even voor je op een rijtje. Wanneer je op de kleur klikt, ga je naar deze kleur in 60x60 formaat. Op deze pagina zie je gelijk welke formaten er nog meer zijn van de kleur.

Granitops Plus inspiratie
 

Formaten Granitops Plus

Niet alleen de kleur van je tegel bepaalt de look van je terras, maar ook het formaat. Binnen de Granitops serie kun je kiezen uit 3 populaire formaten. Zo kun je zelf met het formaat de sfeer van je tuin bepalen.
 

Granitops Plus 60x30x4,7

Een 60x30 formaat leg je halfsteens. Hierdoor krijgt je tuin een gezellige en warme uitstraling. Toch is dit formaat groot genoeg om je tuin tegelijkertijd stoer te laten ogen. Bekijk gelijk alle Granitops Plus 60x30 cm.
 

Granitops Plus 60x60x4,7

Het Granitops 60x60 formaat is erg populair. Dat is niet voor niets. Een 60x60 tuintegel is nog wel handzaam met leggen, maar al wel groot genoeg om modern te ogen. Daarnaast is dit formaat perfect voor een kleine tot middelgrote tuin. Deze tuinen zal hij een ruimtelijke uitstraling geven dankzij zijn formaat. Ga direct naar alle Granitops Plus 60x60 cm.
 

Granitops Plus Wildverband

Het wildverband van de Granitops Plus bestaat uit de formaten: 60x40 cm, 40x40 cm en 40x20 cm. Door de afwisseling van formaten oogt je terras speels. Dit terwijl de kleuren en de strakke afwerking van de Granitops Plus serie juist modern oogt. Hierdoor zal het totaalplaatje een mix laten zien van moderne kleuren en een speelse look. Enkel de Granitops Plus Mystic Mountain is in wildverband verkrijgbaar.
 

Bestel de Granitops Plus van MBI

Bestel de Granitops Plus tuintegels in een handomdraai. Natuurlijk nemen we dan contact met je op voor de leveringsdetails en jouw wensen. Daarna kunnen de Granitops Plus binnen de kortste keren bij je op de stoep staan. Heb je toch nog vragen of twijfels? Klik dan op de app-button of kom naar onze showtuin. In onze showtuin vind je verschillende kleuren en formaten. De koffie staat voor je klaar.