menu
Formaat
Kleur
Materiaal
Prijs per m² incl. BTW
Geschikt voor
Fabrikant
Bestratingsweb.nl

Piet Boon Outdoor tuintegels

  UNIEK   Zoek je écht bijzondere buitentegels, die opvallen door formaat, kleur en uitstraling? Ontdek dan de collectie kera... Lees verder >


 

6 artikelen
Piet Boon Outdoor by D&J Concrete Ash 90x90x3 cm
 • Op zand te leggen
 • Stoere betonlook
 • Indrukwekkend formaat
88,
00
Piet Boon Outdoor by D&J Blacktile 90x90x3 cm
 • Vlek- en vuilwerend
 • 100% kleurvast
 • Op zand te leggen
88,
00
Piet Boon Outdoor by D&J Concrete Smoke 90x90x3 cm
 • 100% kleurvast
 • Op zand te leggen
 • Indrukwekkend formaat
88,
00
Piet Boon Outdoor by D&J Concrete Rock 90x90x3 cm
 • Stoere betonlook
 • Indrukwekkend formaat
 • Vlek- en vuilwerend
88,
00
Piet Boon Outdoor by D&J Concrete Dust 90x90x3 cm
 • Meest onderhoudsvrij
 • Duurzame keuze
 • Groot formaat
88,
00
Piet Boon Outdoor by D&J Giant Light Grey 90x90x3 cm
 • Meest onderhoudsvrij
 • Duurzame keuze
 • Groot formaat
88,
00
 

Piet Boon Outdoor tuintegels

  UNIEK   Zoek je écht bijzondere buitentegels, die opvallen door formaat, kleur en uitstraling? Ontdek dan de collectie keramische buitentegels van Piet Boon Outdoor by Douglas & Jones! Deze tegels hebben alle ingrediënten voor een unieke tuin: een robuuste formaat, unieke dessins en zeer onderhoudsvriendelijke eigenschappen. 

Alle foto's Piet Boon met watermerk op Bestratingsweb.nl: PePe Fotografie

 

PIET BOON OUTDOOR TILES BY DOUGLAS & JONES

Direct naar: Piet Boon tuintegels | Assortiment Piet Boon tuintegels | Eigenschappen | Over Piet Boon Outdoor


Piet Boon tuintegels

De buitentegels van Studio Piet Boon in samenwerking met Douglas & Jones, nemen een unieke plaats in onze collectie in! De tegels schitteren door hun bijzondere uitstraling, tijdloze karakter en rustieke, maar levendige kleuren. Deze buitentegels kenmerken zich door een fantastische combinatie van luxe, eenvoud en een stijlvol design. Echt iets bijzonders, voor een tuin met klasse!
 

"De passie van Studio Piet Boon voor beton komt tot uiting in de CONCRETE TILE serie" - Douglas & Jones
 

Piet Boon buitentegels 90x90x3 centimeter

De vier Piet Boon Outdoor Tiles zijn allemaal 90 bij 90 centimeter. Dit grote formaat heeft een robuuste uitstraling en biedt een grootse sfeer. De grote afmetingen van deze tegels zorgen ervoor dat je tuin en terras een ruime uitstraling krijgen. Door de lengte en breedte van de tegels benadruk je de lijnen in je tuin. Zo kun je fantastisch spelen met de grootte van je tuin. 

De dikte van 3 cm is de nieuwste innovatie op het gebied van keramische tuintegels. Je kunt deze volkeramische tegels gewoon op een stevig wit zandbed leggen.


Assortiment Piet Boon tuintegels

De collectie Piet Boon Outdoor by Douglas & Jones bestaat uit vier unieke kleuren keramische tegels: Concrete Ash, Concrete Smoke, Concrete Rock en Blacktile. 

 

3 van de 4 kleuren: de Blacktile, Concrete Rock en Concrete Smoke
 

Piet Boon Outdoor Concrete Ash

Deze keramische tegel heeft een bruingrijze betonlook. Het dessin heeft een robuuste look met putjes, lijnen en vegen. De toplaag van de tegel lijkt een levendig reliëf te hebben. Hij is echter behoorlijk vlak! Het reliëf zit -niet van echt te onderscheiden- vooral verwerkt in het dessin van de tegel.
 

Piet Boon Outdoor Concrete Smoke

Deze keramische tegel heeft een lichtgrijze betonlook. De toplaag van deze tegel heeft een stoer dessin met een levendige structuur. Het vegerige patroon zorgt voor een robuuste look. De tegel heeft een subtiel reliëf met putjes. 
 

Piet Boon Outdoor Concrete Rock

Deze keramische tegel heeft een grijsbruine betonlook. Het dessin van deze buitentegel vertoont een stoere look van beton, met vegen, lijnen en butsen. Hij is echter nagenoeg vlak.
 

Piet Boon Outdoor Blacktile

Deze keramische tegel heeft een donkere natuursteenlook. Dit fantastische stonedessin geeft je tuin een natuurlijke look, zonder de nadelen van echt natuursteen. De kleur varieert van antraciet tot bruingrijs. 
 

"De intens donkere kleur en vele schakeringen van de BLACKTILE brengen rijke eenvoud tot leven in elke ruimte" - Douglas & Jones

 

In de showtuin zie je alle 4 de Piet Boon Outdoor tegels


Eigenschappen tegels Piet Boon

De keramische tuintegels van Piet Boon hebben zeer aantrekkelijke eigenschappen. Keramiek is een relatief nieuw materiaal voor buitentegels. De Piet Boon Outdoor tuintegels zijn kleurvast, kras- en vlekbestendig, maatvast, vorstbestendig en blijvend stroef. Groene aanslag en algen hechten zich totaal niet aan de toplaag, zodat het er nauwelijks op komt óf er zeer makkelijk af te spoelen is. 


Over Piet Boon Outdoor

Studio Piet Boon heeft een passie voor het verlengen van het luxe binnenleven naar buiten. De ontwerpers realiseren dit met een collectie unieke ontwerpen. Zo biedt Piet Boon Outdoor een groot aantal tuinmeubelen die stijlvolle luxe naar buiten brengen. In samenwerking met Douglas & Jones brengt Studio Piet Boon nu deze unieke serie keramische buitentegels uit, in navolging van de alom geprezen wand- en vloertegels voor in huis.
 

Piet Boon Outdoor tegels bekijken

De buitentegels van Piet Boon kun je bewonderen in de showtuin van Bestratingsweb.nl. Kom langs aan de Stationsweg Oost 194c in Woudenberg voor vrijblijvend advies, inspiratie en informatie over deze buitentegels.

 

De showtuin van Bestratingsweb.nl in Woudenberg
 

Terug naar boven (alle producten)