menu

Vragen? Neem contact met ons op!

We zijn er op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we er van 08.00 tot 15.30 uur.
 

Bellen
Phone 0318 - 745 743

Appen
 06 - 24 69 00 41

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl


4 manieren voor tegels onder je overkapping

 

Bestratingsweb.nl

Bestrating onder je veranda of terrasoverkapping

Heb jij al een overkapping in je tuin? Met een veranda verbind je binnen met buiten en creëer je een heerlijke loungeplek in je tuin! Heerlijk borrelen tijdens een zwoele zomeravond, lekker luieren op de loungebank en genieten van het buitenleven. Wat is de mooiste manier om tegels te leggen onder je veranda of overkapping? We zetten hier vier manieren voor je op een rij.


 

Bestratingsweb.nl
Bestratingsweb.nl

1. Mozaïektegels

Tegels die goed passen bij de luxe loungesfeer onder je overkapping, zijn tegels met een mozaïek. Er zijn tal van prachtige designtegels te vinden met een unieke uitstraling. Mozaïektegels hebben een luxe sfeer en bieden een interessant patroon.


 

Bestratingsweb.nl

2. Dezelfde tegels als in de rest van je tuin

Wil je jouw overkapping of veranda helemaal verbinden met je tuin? Kies er dan voor om de bestrating door te leggen. Laat het terras naast je overkapping bijvoorbeeld ononderbroken doorlopen onder je veranda of overkapping.


 

Bestratingsweb.nl

3. Een tapijt creëren

Een bijzondere manier om bestrating onder je overkapping is het creëeren van een tapijt van tegels. Hoe je dit doet? Kies voor een neutrale buitenrand, bijvoorbeeld van klinkers of egale terrastegels. Leg in het midden vervolgens een tapijt aan met designtegels.


 

Bestratingsweb.nl

4. Houtlooktegels onder je overkapping

Wil je een duidelijk onderscheid maken tussen je terras en de tegels in je overkapping? Je kunt dan ook kiezen voor de bijzondere houtlooktegels! Er zijn tal van tegels met de natuurlijke uitstraling van echt hout.