Antraciet terrastegels 60x60 cm kopen

Antraciet 60x60 cm tegels

Voor een tijdloze look zit u altijd goed met antraciet tegels. Antraciet 60x60 cm tegels worden verwerkt in industriële en landelijke tuinen, het bewijst de uitgebreide mogelijkheden. Door de diepe kleur van zwarte 60x60 cm tuintegels kunt u combineren met luchtige kleuren, bijvoorbeeld witte bloembakken of de Smook Wallblocks. Met 60x60 cm terrastegels in antraciet bent u verzekerd van een tuin met een warme uitstraling die uitnodigt om in te vertoeven. Daardoor wordt uw tuin niet saai maar tijdloos!

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 49

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 23 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 49

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Zwarte tegels of antraciet terrastegels?

Als u op zoek bent naar antraciet terrastegels komt u ongetwijfeld ook zwarte terrastegels tegen. Maar u wilt helemaal géén zwart!? Of andersom; u wilt géén antraciet terrastegels! Uw terras moet juist mooi donker van kleur zijn. Waar moet u nu op zoeken? Het is handig om onderscheid te maken in kwaliteit. Elke soort materiaal heeft bepaalde kenmerken. Als u antraciet keramische terrastegels kiest dan staat dat garant voor 100% kleurecht. De kleur die u kiest krijgt u geleverd en over 5 jaar is de kleur nog hetzelfde. Bij antraciet 60x60 cm betontegels is dat anders. Bij betontegels wordt de kleur samengesteld door kunstmatige kleurstoffen. Door de jaren heen worden de kunstmatige kleurstoffen minder intensief. Als u kiest voor zwarte 60x60 cm terrastegels dan kleuren deze na verloop van tijd antraciet. MBI heeft met de GeoSteen collectie de oplossing van het verkleuren van antraciet terrastegels. Door de kunstmatige kleurstoffen te vervangen voor natuurlijke mineralen in de toplaag blijven de zwarte terrastegels mooi donker van kleur. Wilt u het verschil zien? Voelen? Ervaren? Bezoek onze showtuin!

Antraciet tegels 60x60 cm voor buiten

Er zijn tientallen soorten zwarte 60x60 cm tegels. De ideale kleur om binnen naar buiten te verlengen. Een thema dat steeds meer opkomt in de woonbranche. Antraciet tegels zijn verkrijgbaar in verschillende tinten. Donker, licht en gemiddeld. Oftewel: donkergrijze 60x60 cm tegels, antraciet 60x60 cm tegels of zwarte terrastegels. De kleurintensiteit hangt samen met het materiaal dat u kiest. Alle zwarte tegels van Bestratingsweb.nl zijn van A-kwaliteit. U ontvangt altijd nieuwe terrastegels. Het assortiment is breedt. Zo vindt u bij ons zwarte betontegels van € 14,95 maar ook zwarte keramische 60x60 cm terrastegels van meer dan € 50,00. Welke tint zoekt u precies? En welke afwerking wilt u? Gebruik het zoekfilter om te oriënteren. Als u de tegels in het echt wilt zien dan kan dat in onze showtuin. Stationsweg Oost 194C in Woudenberg. Welkom!

Zwarte tuintegels schoonmaken

Hoe kunt u zwarte tuintegels mooi houden? Hoe kunt u uw terrastegels het beste onderhouden? Het zijn vragen waar u over nadenkt bij de aanschaf van uw terrastegels. In het huidige klimaat ontkomt u bijna niet aan groene aanslag op uw terras. Dat is niet de grootste uitdaging. Met Biomos is groene aanslag bijna moeiteloos te verwijderen. Een véél beter middel dan de aggressieve methode: terrastegels schoon maken met de hogedrukreiniger.
Wanneer er hardnekkige vlekken in uw zwarte tuintegels zichtbaar zijn door bijvoorbeeld vet of zonnebrand dan zal dit bij geïmpregneerde terrastegels met toplaag waarschijnlijk vanzelf uit de toplaag wegtrekkend. Bij betontegels zonder toplaag en coating is dit een serieuzer probleem. U kunt kiezen voor hardnekkige reinigingsmiddelen of eerste beginnen met een beetje groene zeep. Wilt u meer advies? Benader onze adviseurs en zorg dat u voor aankoop weet hoe u uw terrastegels het beste kunt onderhouden.