menu

Vragen? Neem contact met ons op!

We zijn er op maandag t/m vrijdag* van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we er van 08.00 tot 15.30 uur.

Bellen
Phone 0318 - 745 743

Appen
 06 - 24 69 00 41

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl


Top 10 antraciete tuintegels 60x60 cm

Antraciete tuintegels van 60x60 cm: je ziet ze overal! Maar welke moet je kiezen? Om het makkelijk.. Lees verder>


 

5 artikelen
Keramiek Tegel Absolute Nero 60x60x2 cm
In showtuin

Keramiek Tegel Absolute Nero 60x60x2 cm

Voorraadstatus op aanvraag
59,
75
Keramiek Tegel Always Antraciet 60x60x2 cm
In showtuin

Keramiek Tegel Always Antraciet 60x60x2 cm

Voorraadstatus op aanvraag
59,
75
GeoStretto Plus Tops Milano 60x60x4 cm
In showtuin

GeoStretto Plus Tops Milano 60x60x4 cm

Uit voorraad leverbaar
45,
95
60Plus Soft Comfort Nero 60x60x4 cm
In showtuin

60Plus Soft Comfort Nero 60x60x4 cm

Uit voorraad leverbaar
31,
95

Direct naar: Welke 60x60 tuintegel past bij mij? | Antraciete 60x60 tuintegels kopen 

Waarom kiezen voor antraciete tuintegels van 60x60 cm?

Waarom zijn antraciete tuintegels van 60x60 cm nou zo populair? Natuurlijk speelt daar mee dat er in dit formaat verschillende prijscategorieën zijn. Zo is er voor elk budget wel een passende keuze. Daarnaast is dit 60x60 formaat tegel handzaam met leggen én past hij bij tal van tuinstijlen. Zo kun je deze tegels stak en modern aanleggen en de lijnen mooi benadrukken. Ook kun je ervoor kiezen om je antraciete terrastegels van 60x60 cm te combineren met klinkers voor een landelijke uitstraling.

Antraciete tuintegels van 60x60 cm passen bij iedere tuinstijl.
 

Welke antraciete tuintegel van 60x60 cm past bij mij?

Nu zul je denken: welke tegel past er nu bij mij? Dat is natuurlijk afhankelijk van je budget en je wensen. Nu is de ene tegel ook de andere tegel niet, dus zetten we de verschillen even voor je op een rijtje:
 

Antraciete keramische tuintegels

Keramische tuintegels zijn absoluut de meest onderhoudsvriendelijke tegels die er zijn. Zo zijn ze kras- en vlekbestendig en zelfs met de dweil schoon te maken. Daarnaast is keramiek 100% kleurvast en zullen deze antraciete tuintegels dus niet verkleuren. Een keramisch terras aanleggen is een wat grotere investering, maar wel één waardoor je lang en veel van je prachtige antraciete terras kunt genieten!
 

Antraciete betontegel met een coating

Antraciete betontegels met een coating zijn de best beschermde betontegels die er zijn. De toplaag van een gecoate betontegel voelt glad en is extra verdicht. Hierdoor zal vocht en vuil zich nauwelijks hechten en is je terras in een handomdraai weer schoon te maken. 
 

Antraciete betontegel met een impregnering

De ene impregnering is de andere niet, dus let er op of deze aan je wensen voldoet. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een impregnering van Factor 15, Factor 25 of Factor 30. Hoe hoger de Factor hoe beter de kwaliteit van de impregnering. Zo zal een antraciete betontegel met een Factor 30 impregnering dus ook minder snel verkleuren dan een antraciete betontegel met een Factor 15 impregnering.
 

Antraciete betontegel met een basisbehandeling

In deze categorie vind je de goedkoopste antraciete betontegels. Deze tuintegels hebben een basisbehandeling gehad. Dit zorgt dan ook voor een basisbescherming. Zo zullen deze betontegels sneller verkleuren dan een gecoate betontegel of een betontegel met een factor 30 impregnering.
 

Antraciete tuintegels 60x60 cm kopen 

Bij Bestratingsweb.nl bieden we je een groot assortiment antraciete tegels van 60x60 cm aan. Zo heb je veel keuze qua look, materiaal en prijsklasse en is er altijd wel een passende keuze voor je bij. Bekijken, vergelijken, vinden en bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest!
 

Antraciete terrastegels van 60x60 cm online bestellen

Dankzij het grote aanbod van antraciete 60x60 tuintegels is er altijd wel een match. Je match al gevonden? Bestel dan gemakkelijk online. Wanneer je vragen hebt, druk dan op de app-button en wij beantwoorden zo snel mogelijk je vraag. Natuurlijk kun je voor een extra korte lijn ook altijd even bellen.
 

Antraciete terrastegels 60x60 cm bekijken in de showtuin

Heb je nog twijfels of weet je nog niet welke tegel bij jou past? Kom dan naar onze showtuin. Deze ligt in Woudenberg (Midden-Nederland) en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg (A1, A12, A28 en A30). In onze showtuin kunnen onze adviseurs je alles vertellen over de verschillen tussen betontegels en keramische tegels. Ook voorzien we je van gratis aanlegadvies en staat er uiteraard een kop koffie voor je klaar!