Antraciet terrastegels 60x60 cm kopen

Antraciet 60x60 cm tegels

Voor een tijdloze look zit je altijd goed met antraciet tegels. Antraciet 60x60 cm tegels worden verwerkt in industriële en landelijke tuinen, het bewijst de uitgebreide mogelijkheden. Door de diepe kleur van zwarte 60x60 cm tuintegels kunt je combineren met luchtige kleuren, bijvoorbeeld witte bloembakken of de Smook Wallblocks. Met 60x60 cm terrastegels in antraciet ben je verzekerd van een tuin met een warme uitstraling die uitnodigt om in te vertoeven. Daardoor wordt je tuin niet saai maar tijdloos!

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 50

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 24 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 50

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Zwarte tegels of antraciet terrastegels?

Als je op zoek bent naar antraciet terrastegels kom je ongetwijfeld ook zwarte terrastegels tegen. Maar je wilt helemaal géén zwart!? Of andersom: je wilt géén antraciet terrastegels! Je terras moet juist mooi donker van kleur zijn. Waar moet je nu op zoeken? Het is handig om onderscheid te maken in kwaliteit. Elke soort materiaal heeft bepaalde kenmerken. Als je antraciet keramische terrastegels kiest dan staat dat garant voor 100% kleurecht. De kleur die je kiest krijg je geleverd en over 5 jaar is de kleur nog hetzelfde.

Bij antraciet 60x60 cm betontegels is dat anders. Bij betontegels wordt de kleur samengesteld door kunstmatige kleurstoffen. Door de jaren heen worden de kunstmatige kleurstoffen minder intensief. Als je kiest voor zwarte 60x60 cm terrastegels dan kleuren deze na verloop van tijd antraciet.

MBI heeft met de GeoSteen collectie de oplossing van het verkleuren van antraciet terrastegels. Door de kunstmatige kleurstoffen te vervangen voor natuurlijke mineralen in de toplaag blijven de zwarte terrastegels mooi donker van kleur. Wilt je het verschil zien? Voelen? Ervaren? Bezoek onze showtuin!

Antraciet tegels 60x60 cm voor buiten

Er zijn tientallen soorten zwarte 60x60 cm tegels. De ideale kleur om binnen naar buiten te verlengen. Een thema dat steeds meer opkomt in de woonbranche. Antraciet tegels zijn verkrijgbaar in verschillende tinten. Donker, licht en gemiddeld. Oftewel: donkergrijze 60x60 cm tegels, antraciet 60x60 cm tegels of zwarte terrastegels. De kleurintensiteit hangt samen met het materiaal dat je kiest.

Alle antraciet tegels van Bestratingsweb.nl zijn van A-kwaliteit. Je ontvangt altijd nieuwe terrastegels. Het assortiment is breedt. Zo vind je bij ons antraciet betontegels van € 15,50 maar ook antraciet keramische 60x60 cm terrastegels van meer dan € 50,00. Welke tint zoek je precies? En welke afwerking wil je? Gebruik het zoekfilter om te oriënteren. Als je de tegels in het echt wilt zien dan kan dat in onze showtuin. Stationsweg Oost 194C in Woudenberg. Welkom!