disclaimer

Webtotaal B.V. (KvK nummer 54665922, hierna te noemen Bestratingsweb.nl verleent u toegang tot www.bestratingsweb.nl en nodigt u van harte uit u te laten inspireren en motiveren om tuinbestrating online te kopen bij Bestratingsweb.nl
Door het bezoek van deze webshop gaat u akkoord met deze disclaimer.

Beperkte aansprakelijkheid
Bestratingsweb.nl spant zich in om de inhoud van de webshop zo actueel mogelijk te houden en aan te vullen. Ondanks onze inspanning is het mogelijk dat de inhoud onvolledig of niet correct is. Mist u producten? Als u dit meldt helpen wij u graag verder.
De aangeboden materialen worden aangeboden tegen de garanties die onze leverancier aan voor elk product samenstellen. Vanwege de diversiteit aan producten is het voor ons bijna onmogelijk om de garanties duidelijk en concreet weer te geven. Verdere informatie kunt u vinden onder onze algemene voorwaarden.
De prijsstelling die wij meegeven aan producten is onder voorbehoudt van programmeer- en typefouten. Op basis van deze verkeerde informatie kunt u geen overeenkomst claimen met Bestratingsweb.nl.
De hyperlinks die opgenomen zijn in de webshop en die doorverwijzen naar andere websites of diensten zijn niet op verantwoording van Bestratingsweb.nl gepubliceerd.

Auteursrechten
Het kopiëren en verspreiden van foto’s en teksten van Bestratingsweb.nl is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Bestratingsweb.nl.
Deze disclaimer kan te allen tijde aangepast worden door Bestratingsweb.nl.