excluton terrastegel dealers

Excluton sierbestrating online kopen

Excluton is één van de bekendste fabrikanten van sierbestrating. De bekendheid is te danken aan het grote en complete assortiment betonbestrating. Meer dan 2200 producten om uw tuin mee in te richten! De productie van alle Excluton bestrating vindt plaats in Nederland. Het assortiment Excluton bestrating kent een brede prijsrange. Met natuursteen en keramiek en betontegels en betonklinkers biedt Excluton voor iedereen een geschikte oplossing. Ondanks het brede assortiment en de grote productie investeert Excluton volop in duurzaamheid en zijn zij voorloper op het gebied van duurzame keurmerken. Bestratingsweb.nl biedt snelle en uitstekende aflevering van alle Excluton bestratingsmaterialen.

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 279

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 279

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Excluton assortiment

Excluton levert diverse soorten stenen, tegels en klinkers. Het assortiment is erg groot en bestaat uit betontegels, keramische tegels, natuursteen, klinkers en stenen. Ook de aankleing ontbreekt niet: muurelementen, split en grind maken uw tuin helemaal af.

Impressie van de fabriek

Abbeystones van Excluton

U kent ze waarschijnlijk wel: de Abbeystones van Excluton. Deze stenen zijn  verkrijgbaar in veel kleuren en formaten en liggen in veel tuinen. De stenen worden machinaal verouderd om ze een klassieke uitstraling te geven.

Kwaliteit van Excluton

Excluton streeft ernaar om stenen te produceren met een onderhoudsvriendelijk karakter. Hierbij maken zij gebruik van coatings en impregneringen. Natuurlijk betekent dit niet dat u nooit groenaanslag of kleurverandering ziet. Betontegels zullen altijd iets verkleuren. Kiest u voor 100% kleurvaste bestrating? Kijk dan bij de keramische tegels en gebakken klinkers van Excluton.