excluton terrastegel dealers

Excluton sierbestrating online kopen

Excluton is één van de bekendste fabrikanten van sierbestrating. De bekendheid is te danken aan het grote en complete assortiment betonbestrating. Meer dan 2200 producten om je tuin mee in te richten! De productie van alle Excluton bestrating vindt plaats in Nederland. Het assortiment Excluton bestrating kent een brede prijsrange. Met natuursteen en keramiek en betontegels en betonklinkers biedt Excluton voor iedereen een geschikte oplossing. Ondanks het brede assortiment en de grote productie investeert Excluton volop in duurzaamheid en zijn zij voorloper op het gebied van duurzame keurmerken. Bestratingsweb.nl biedt snelle en uitstekende aflevering van alle Excluton bestratingsmaterialen.

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 246

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 24 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 246

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Excluton assortiment

Excluton levert diverse soorten stenen, tegels en klinkers. Het assortiment is erg groot en bestaat uit betontegels, keramische tegels, natuursteen, klinkers en stenen. Ook de aankleding ontbreekt niet: muurelementen, split en grind maken je tuin helemaal af.

Impressie van de fabriek

Abbeystones van Excluton

Je kent ze waarschijnlijk wel: de Abbeystones van Excluton. Deze stenen zijn  verkrijgbaar in veel kleuren en formaten en liggen in veel tuinen. De stenen worden machinaal verouderd om ze een klassieke uitstraling te geven.

Kwaliteit van Excluton

Excluton streeft ernaar om stenen te produceren met een onderhoudsvriendelijk karakter. Hierbij maken zij gebruik van coatings en impregneringen. Natuurlijk betekent dit niet dat je nooit groenaanslag of kleurverandering ziet. Betontegels zullen altijd iets verkleuren. Kies je voor 100% kleurvaste bestrating? Kijk dan bij de keramische tegels en gebakken klinkers van Excluton.