GeoCeramica® keramische betontegels van MBI

GeoCeramica® kopen bij de 5 sterren dealer

GeoCeramica: keramiek ontmoet beton! Keramische tegels met een betonondergrond combineren het beste van twee werelden. Het gebruik van GeoCeramica is de beste manier om een terras van keramische tegels aan te leggen. Met de GeoCeramica terrastegels hoeft u géén extreem hoge investering te doen om keramische terrastegels in uw tuin te verwerken. Dankzij de Stabikorn® betonondergrond legt u de GeoCeramica tegels op een ondergrond van zand, net zoals betontegels. En u profiteert van alle voordelen van keramiek: duurzaam, kleurecht, maatvast, vlek- en krasbestendig. GeoCeramica kopen is de garantie voor een duurzaam terras!

Van hoog naar laag sorteren

1-27 van 92

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Nette chauffeurs

Klanten waarderen de service van Bestratingsweb.nl

 Deskundige adviseurs  Gemiddelde score: 9/10  Ook bereikbaar ná uw aankoop

Van hoog naar laag sorteren

1-27 van 92

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

GeoCeramica® is een onderhoudsvriendelijke keramische buitentegel

De GeoCeramica tegels vinden hun oorsprong in Italië. Dat staat niet alleen garant voor uitstekende kwaliteit en praktisch stroef keramiek maar ook voor prachtig design. Verschillende tuinstijlen komen terug in de GeoCeramica 60x60 cm tegels. Uitbundig met de 60x60 cm Marmostone Grey of subtiel met de Impasto Grigio 60x60x4 cm. Of u nu kiest voor de industriële betonlook of de hardsteenlook variant, van de massieve keramische toplaag kunt u jarenlang genieten. Gewoon omdat deze gegarandeerd kleur- en slijtvast is.

GeoCeramica® terrastegels in allerlei formaten

De GeoCeramica tegels zijn in heel veel formaten verkrijgbaar. Het traditionele formaat van 60x60cm is natuurlijk ruim vertegenwoordigd. U kunt ook kiezen voor een slag groter: tegels van 80x80cm horen bij de nieuwste trends. Of kies voor rechthoekig met het formaat 80x40cm of 60x30cm. Echt langwerpige tegels zijn die van het formaat 120x30cm. 

Voordelen van de GeoCeramica® terrastegels

Waar tuintegels altijd onderhoud vergen kunt u dat bij de GeoCeramica® keramiek tegels wel afstrepen. Natuurlijk kunt u even in de tuin werken als ontspanning zien maar uw terras boenen en poetsen om het klaar te krijgen voor de zomer is toch een vervelende klus? Met de MBI GeoCeramica® tegels is dat verleden tijd. Het keramiek biedt maximaal gebruikersgemak en voordelen:

 • Eenvoudig in onderhoud doordat vuil niet in de tegels trekt.
 • Groene aanslag hecht zich niet of zelfs nauwelijks.
 • Hoge stroefheid, ook bij regen glijdt u niet zomaar uit.
 • Vorstbestendig en op een zandbed te verwerken.
 • Kleurecht door hoge kwaliteit keramiek.
 • Verkrijgbaar als 2Drive versie geschikt voor de oprit

GeoCeramica® wordt gewoon op een zandbed aangelegd

Zo heeft u met de GeoCeramica terrastegels van MBI dé oplossing om keramische buitentegels niet op een een cement dekvloer aan te leggen. Wilt u het plaatje afmaken? Kies er dan voor om de GeoCeramica® terrastegels te voegen met bijvoorbeeld Varistone LM Aqua voegmortel. Zo heeft u jarenlang een terras zonder dat het verkleurt en misschien nog wel belangrijk: helemaal vrij van onkruid!

GeoCeramica® terrastegels zijn bekroond met de Red Dot Design Award 2017 vanwege het hoogwaardige ontwerp.

Hoe wordt GeoCeramica® gemaakt?

Bekijk de aanlegvideo van GeoCeramica®