GeoCeramica® keramische betontegels van MBI

GeoCeramica®: keramische tegels voor buiten online kopen

GeoCeramica: dit zijn keramische tegels met een onderlaag van beton. De GeoCeramica tegels combineren het beste van twee werelden! Dankzij de Stabikorn® betonondergrond legt u de tegels op een ondergrond van zand, net zoals gewone tegels. Dat betekent dat u bespaart op de aanlegkosten én profiteert van alle voordelen van keramiek: duurzaam, kleurecht, maatvast, vlek- en krasbestendig. Bekijk alle soorten, formaten, kleuren en prijzen GeoCeramica tegels! Dat kan hier online, of bezoek de grootste GeoCeramica-showtuin

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 91

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 91

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

GeoCeramica® is een onderhoudsvriendelijke keramische tegel voor buiten

De GeoCeramica® tegels vinden hun oorsprong in Italië. Dat staat niet alleen garant voor uitstekende kwaliteit, maar ook voor prachtig design. De collectie GeoCeramica® tegels is nu completer dan ooit! Tal van stijlen, dessins, kleuren en allerlei formaten vinden een plaats in deze tegellijn van MBI. Er is dus altijd een tegel te vinden die perfect bij uw wensen past!

geoceramica-mbi

Voordelen van de GeoCeramica® terrastegels

Waar tuintegels altijd onderhoud vergen kunt u dat bij de GeoCeramica® keramiek tegels wel afstrepen. Natuurlijk kunt u tuinieren als ontspanning zien, maar uw terras boenen en poetsen om het klaar te krijgen voor de zomer is toch een vervelende klus? Met de MBI GeoCeramica® tegels is dat verleden tijd. Het keramiek biedt maximaal gebruikersgemak en voordelen:

 • Eenvoudig in onderhoud doordat vuil niet in de tegels trekt;
 • Groene aanslag hecht zich niet;
 • Hoge stroefheid, ook bij regen glijdt u niet zomaar uit;
 • Vorstbestendig en op een zandbed te verwerken;
 • Kleurecht door hoge kwaliteit keramiek;
 • Verkrijgbaar als 2Drive versie geschikt voor de oprit.

GeoCeramica® tegels kopen bij de dealer

Wanneer u GeoCeramica® tegels gaat kopen, vindt u ze allemaal op Bestratingsweb.nl én in de grootste GeoCeramica-showtuin. U kunt kiezen uit het complete assortiment GeoCeramica® met alle kleuren en alle formaten. Maar we bieden meer! Wij zijn 5-sterren-dealer: specialisten die u deskundig advies geven. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Bestratingsweb.nl de grootste GeoCeramica-showtuin  van Nederland. U ziet het: GeoCeramica kopen bij de dealer biedt u veel voordelen.

GeoCeramica® prijzen

De prijzen van de GeoCeramica® tegels variëren per formaat en per soort. Op Bestratingsweb.nl vindt u alle prijzen per vierkante meter. Dit is handig, want zo kunt u de prijzen van alle GeoCeramica® tegels goed vergelijken! Of u nu naar een tegel van 60x60cm, 80x80cm of 120x30cm kijkt: u ziet alle prijzen in dezelfde eenheid. 

GeoCeramica®  winnaar Red Dot Design Award 2017

In 2017 is MBI met haar innovatieve GeoCeramica tegels in de prijzen gevallen. Deze tuintegels zijn onderscheiden met de Red Dot Design Award. Een internationaal panel van experts heeft de onderscheiding toegekend vanwege het hoogwaardige ontwerp. Deze prijs is aan MBI uitgereikt, omdat deze fabrikant grensverleggend werkt als het gaat om de combinatie van functionaliteit en esthetiek van sierbestrating. 

Hoe wordt GeoCeramica® gemaakt?

GeoCeramica® wordt gewoon op een zandbed aangelegd

Zo heeft u met de GeoCeramica® terrastegels van MBI dé oplossing om keramische buitentegels niet op een een cement dekvloer aan te leggen. Wilt u het plaatje afmaken? Kies er dan voor om de GeoCeramica® terrastegels te voegen met bijvoorbeeld Varistone LM Aqua voegmortel. Zo heeft u jarenlang een terras zonder dat het verkleurt en ook fijn: helemaal vrij van onkruid!

GeoCeramica® aanleggen doet u zo

GeoCeramica compleet assortiment

Op Bestratingsweb.nl vindt u de complete collectie GeoCeramica® tegels. U kunt kiezen uit twee vierkante formaten: GeoCeramica® tegels van 60x60cm en GeoCeramica® tegels van 80x80cm. Daarnaast heeft u de keuze uit rechthoekige formaten: GeoCeramica® tegels van 60x60cm