menu

Vragen? Neem contact met ons op!

We zijn er op maandag t/m vrijdag* van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we er van 08.00 tot 15.30 uur.

Bellen
Phone 0318 - 745 743

Appen
 06 - 24 69 00 41

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl


Bestratingsweb.nl

Terratops tuintegels van MBI

Terratops tuintegels van MBI zijn betaalbaar en hebben een goede kwaliteit. Niet voor niets dat ze zo populair zijn. Je kunt kiezen uit de Terratops, de Terratops Plus en de Terratops De Luxe Facetto. Zo is er voor iedereen wel een perfecte match! Ontdek alle Terratops opties.

1 artikelen
Terratops Safari 60x60x4,7 cm

Terratops Safari 60x60x4,7 cm

Momenteel niet op voorraad
31,
95

Direct naar: Soorten Terratops | Populaire kleuren Terratops | Terratops tuintegels kopen 
 

Terratops tuintegels van MBI

Een prachtig terras aanleggen van een goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn. De Terratops betontegels van MBI zijn hier hét bewijs van! Behalve een goede kwaliteit, vind je binnen deze serie verschillende formaten en kleuren. Zo is er voor elke tuinstijl wel een passende keuze!
 

MBI Terratops met slijtvaste toplaag

De Terratops betontegels zijn door MBI geproduceerd met een fijne toplaag. Dat houdt in dat zorgvuldig samengestelde kleine kiezels aan de bovenzijde van de tegels toegevoegd zijn. Het oppervlak van de terrastegels is daardoor heel dicht en weinig poreus. Daardoor verkleuren deze betontegels minder snel dan de standaard 60x60 centimeter terrastegels.

Terratops vlak en Terratops de luxe facetto

Terratops vlak vs. Terratops De Luxe Facetto
 

Soorten MBI Terratops tuintegels

Binnen de Terratops serie kun je kiezen uit meerdere varianten. De grootste verschillen zitten hem in de afwerking en de beschermlaag. Deze verschillen zorgen dan ook weer voor een klein prijsverschil. Zo is er voor iedereen wel een juiste keuze. We zetten de soorten Terratops even voor je op een rijtje: 
 

MBI Terratops

De Terratops serie is door MBI voorzien van een Protection Plus factor 15. Dit is een impregnering die er voor zorgt dat de kleur van de tegel langer mooi blijft. Daarnaast is de tegel hierdoor tegen het ergste vuil bestand. De Terratops is vlak en verkrijgbaar in maar liefst 6 kleuren en verschillende formaten. 
 

MBI Terratops Plus

De Terratops Plus serie heeft een nog net iets betere kwaliteit. Deze is namelijk door MBI voorzien van een Protetion Plus Factor 25. Door deze beschermlaag is het oppervlak van de tegel verdicht. Hierdoor krijgen vocht en vuil nauwelijks een kans en is je terras gemakkelijk weer schoon te maken. En dat maar voor een paar euro verschil!
 

MBI Teratops De Luxe Facetto 

De Terratops De Luxe Facetto heeft dezelfde kwaliteit als de Terratops Plus. Het enige verschil tussen deze twee soorten is dat de Terratops De Luxe Facetto een facetrand heeft. Door deze rand worden de vorm en de lijnen van de tegel benadrukt. Hierdoor krijgt je terras een unieke look.

Terratops verschillende kleuren
 

Populaire kleuren van de MBI Terratops serie 

Binnen de Terratops serie kun je niet alleen kiezen uit 3 verschillende soorten. Je kunt namelijk ook kiezen uit maar liefst 13 kleuren en 3 formaten. Zo is er zowel voor de moderne als de landelijke of de mediterrane tuin wel een passende Terratops tuintegel. We zetten de populairste kleuren even voor je op een rijtje:
 

1. Terratops MBI Antraciet 

De Terratops Antraciet van MBI is erg populair. Dit omdat hij op het eerste oog modern en strak oogt, maar toch bij een tal van tuinstijlen past. De Terratops Antraciet is verkrijgbaar in:

2. Terratops MBI Grijs/Zwart 

De MBI Terratops Grijs/Zwart heeft een kleurnuance van grijs en zwarttinten. Hierdoor zal er een prachtige kleurengloed op je terras zichtbaar zijn. Perfect passend in een moderne en levendige tuin. De Terratops Grijs/Zwart is verkrijgbaar in:

3. Terratops MBI Safari

De Terratops Safari van MBI heeft een lichte zomerse uitstraling. De lichte tinten oranje, beige en grijs vormen een prachtige kleurnuance. Hierdoor zul je je altijd op vakantie voelen in je eigen tuin! De Terratops Safari is verkrijgbaar in:


4. Terratops MBI Kenia

De Terratops Kenia heeft een prachtige kleurnuance van bruintinten. De look van deze tuintegel doet je denken aan natuursteen. De Terratops Kenia is verkrijgbaar in:


5. Terratops MBI Grijs

De Terratops Grijs heeft dankzij zijn egale grijstint een strakke uitstraling. Perfect voor een moderne tuin. De Terratops Grijs is verkrijgbaar in:


Terratops tuintegels kopen 

Bestel gemakkelijk en snel je Terratops tuintegels van MBI bij bestratingsweb.nl. Heb je nog vragen of twijfel je nog? Druk op de app-button of kom naar onze showtuin. In onze showtuin kun je meerder soorten Terratops in het echt bekijken en vergelijken. Ook word je daar voorzien van een kop koffie en gratis aanlegadvies. Tot snel!