tuinvisie dealer getrommelde klinkers

Compleet Assortiment TuinVisie bestrating

Bestrating van Tuinvisie heeft een eigen sfeer: karakteristieke klinkers, terrastegels met mooie structuren en kleuren, getrommelde cobblestones en trommelstenen, de bekende Tambour stenen... Keuze genoeg! Bekijk hier het hele aanbod bestrating van Tuinvisie op Bestratingsweb.nl. Wilt u advies? Neem contact op met de adviseurs via de chat, per telefoon of door een mailtje te sturen. Bestrating in het echt bekijken? Kom langs in onze showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 447

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 447

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

TuinVisie dealer met webshop

De terrastegels, klinkers en muurelementen van TuinVisie maken al jaren onderdeel uit van het Bestratingsweb.nl assortiment. Een van de populairste terrastegels is de Furora. Deze tegels zijn groot van formaat, onderhoudsvriendelijk en voorzien van een slijtvaste, basalt toplaag. Perfect voor de trend van nu!

Assortiment van TuinVisie

TuinVisie levert keramische tegels, gebakken klinkers, betontegels, stenen en muurelementen. De Cobblestones, Tambours  en Trommelstenen zijn de bekendste varianten. Dit zijn getrommelde stenen die in divers kleuren en maten leverbaar zijn. Zoekt u een tegel die kleurecht is, slijtvast en onderhoudsvrij? Kijk dan eens bij de keramische tegels van TuinVisie. Wanneer u houdt van nostalgie en een landelijke uitstraling dan zijn de gebakken klinkers geknipt voor u!

Over TuinVisie

TuinVisie is sinds 1999 onderdeel van de Morssinkhoff Groep. Het merk TuinVisie omvat sierbestrating, natuursteen, tuinhuizen, vijvermateriaal, buitenverlichting en tuinhout. Ongetwijfeld zit er ook iets voor u tussen! Zoekt u iets dat niet in onze webshop staat? Vraag ernaar via de chat.