tuinvisie dealer getrommelde klinkers

Compleet Assortiment TuinVisie bestrating

Bestrating van Tuinvisie heeft een eigen sfeer: karakteristieke klinkers, terrastegels met mooie structuren en kleuren, getrommelde cobblestones en trommelstenen, de bekende Tambour stenen... Keuze genoeg! Bekijk hier het hele aanbod bestrating van Tuinvisie op Bestratingsweb.nl. Wil je advies? Neem contact op met de adviseurs via de chat, per telefoon of door een mailtje te sturen. Bestrating in het echt bekijken? Kom langs in onze showtuin!

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 299

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 24 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 299

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

TuinVisie dealer met webshop

De terrastegels, klinkers en muurelementen van TuinVisie maken al jaren onderdeel uit van het Bestratingsweb.nl assortiment. Een van de populairste terrastegels is de Furora. Deze tegels zijn groot van formaat, onderhoudsvriendelijk en voorzien van een slijtvaste, basalt toplaag. Perfect voor de trend van nu!

Assortiment van TuinVisie

TuinVisie levert keramische tegels, gebakken klinkers, betontegels, stenen en muurelementen. De Cobblestones, Tambours  en Trommelstenen zijn de bekendste varianten. Dit zijn getrommelde stenen die in divers kleuren en maten leverbaar zijn. Zoek je een tegel die kleurecht is, slijtvast en onderhoudsvrij? Kijk dan eens bij de keramische tegels van TuinVisie. Wanneer je houdt van nostalgie en een landelijke uitstraling dan zijn de gebakken klinkers geknipt voor jou!

Over TuinVisie

TuinVisie is sinds 1999 onderdeel van de Morssinkhoff Groep. Het merk TuinVisie omvat sierbestrating, natuursteen, tuinhuizen, vijvermateriaal, buitenverlichting en tuinhout. Ongetwijfeld zit er ook iets voor jou tussen! Zoek je iets dat niet in onze webshop staat? Neem contact op!