tuinvisie dealer getrommelde klinkers

Compleet Assortiment TuinVisie bestrating

Tuinvisie is leverancier, importeur en producent van bestrating. Bestratingsweb.nl is geselecteerd dealer van het complete Tuinvisie assortiment. Daarmee is een compleet pakket tuinmaterialen gewaarborgd. Terrastegels, schuttingen en muurelementen in verschillende kleuren, stijlen en formaten. Wij bieden u snelle aflevering van alle Tuinvisie materialen, scherpe prijzen en deskundig advies. 

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 257

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Nette chauffeurs

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 257

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

TuinVisie dealer met webshop

De terrastegels, klinkers en muurelementen van TuinVisie maken al jaren onderdeel uit van het Bestratingsweb.nl assortiment. Een van de populairste terrastegels is de Furora. Deze tegels zijn groot van formaat, onderhoudsvriendelijk en voorzien van een slijtvaste, basalt toplaag. Perfect voor de trend van nu!

Assortiment van TuinVisie

TuinVisie levert keramische tegels, gebakken klinkers, betontegels, stenen en muurelementen. De Cobblestones, Tambours  en Trommelstenen zijn de bekendste varianten. Dit zijn getrommelde stenen die in divers kleuren en maten leverbaar zijn. Zoekt u een tegel die kleurecht is, slijtvast en onderhoudsvrij? Kijk dan eens bij de keramische tegels van TuinVisie. Wanneer u houdt van nostalgie en een landelijke uitstraling dan zijn de gebakken klinkers geknipt voor u!

Over TuinVisie

TuinVisie is sinds 1999 onderdeel van de Morssinkhoff Groep. Het merk TuinVisie omvat sierbestrating, natuursteen, tuinhuizen, vijvermateriaal, buitenverlichting en tuinhout. Ongetwijfeld zit er ook iets voor u tussen! Zoekt u iets dat niet in onze webshop staat? Vraag ernaar via de chat.