Getrommelde bestrating

Getrommelde stenen, klinkers en tegels: authentiek en sfeervol!

Authentiek, doorleefd, sfeervol... Dat zijn woorden die getrommelde bestrating beschrijven. Een tikkeltje ruw, alsof ze al honderden jaren oud zijn: getrommelde bestrating geeft absoluut sfeer! Bestratingsweb.nl biedt een ruime keuze aan klinkers en stenen, waarin de Abbeystones een prominente plaats innemen. Maar er zijn ook getrommelde tegels met een subtielere afwerking.

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 301

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 301

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Getrommelde bestrating Abbeystones

Abbeystones doen denken aan een eeuwenoude abdij. Verweerde stenen, boeiende kleuren en een verouderde uitstraling: typerend voor getrommelde bestrating! Abbeystones zijn er in verschillende formaten en in donkeren, bonte en lichte kleuren. De Abbeystones 20x30 cm zijn populaire soorten, maar ook de Abbeystones klinkers mogen er zijn!

Getrommelde bestrating klinkers

Als er een soort bestrating is die een verweerd uiterlijk mag hebben, dan is het wel klinkerbestrating. Daarmee haalt u de sfeer van een authentiek dorpspleintje in uw tuin. De meeste getrommelde klinkers hebben een formaat van 20x5 cm. Qua kleuren is er een ruime keuze: van rood/bruin tot geel en van blauw/paars tot antraciet of grijs/zwart. 

Getrommelde bestrating tegels

Ook een gedeelte van het assortiment tegels van Bestratingsweb.nl heeft een getrommelde randafwerking. Getrommelde tegels en stenen kunnen perfect gelegd worden in wildverband. Maar ook vierkante en rechthoekige formaten kunnen een prachtig terras vormen.